Samsunspor Hedefe Kitlendi..

Samsunspor Hedefe Kitlendi..


Sevgili okurlarım yazıma başlamadan öncei İslam Aleminin, Samsun Halkının ve Spor Dünyasının Mübarek Ramazan Bayramının şimdiden en içten dileklerimle kutlarım.. Samsunspor hedefe kitlendi. Binbir güçlük ve imkansızlıklara rağmen geçen sezonki takım iskeletini ve ruhunu bir arada tutarak yola çıkan Kırmızı Şimşekler başarılı olmak adına Teknik direktör Erhan Altın'la iyi bir hava yakalayarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor..

 

Kısıtlı imkanlar ile takımın aksıyan yönlerine ve takımdan ayrılan futbolcuların boşluğunu doldurabilmek için yapılan transferler olumlu bulundu.. Kırmızı şimşeklere biri defans ve diğeride forvet olmak üzere iki futbolcu daha transfer edilecek.. ve böylece transfer dosyası yeni öncesi kapanmış olacak.. Samsunspor bundan sonra neler yapabilir? Mevcut takımı nasıl hareketlendirebilir adına projeler üreterek takımın moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmayı başarmak için mücadele verecekler..


Geçen sezon kaçırılan son dakikada'ki Süper lig heyecanı bu sezon nasıl yakalanabilir hesapları üzerinde tartışmalar yaparak satışa sunulacak kombineler ile 19 Mayıs stadyumunu tekrar şahlandırmak için mücadele verecekler.. Samsunspor Erzurum Palan Döken kampında Oksijen depolayarak kampın ilk ayağını tamamalayarak Samsun'a dönme hazırlığı içersine girdiler.. Futbolculara verilecek iki günlük Bayram izini sonrası Tekrar Nuri Asan Tesislerinde bir araya gelinere kampın ikinci ayağı olan Erzuruma yolculuk başlayacak..


Samsun'da başlayan çalışmalar Erzurum'da devam etti. Bu çalışmaların en büyük sevindirici tarafı alt yapıdan A takım kadrosuna dahil olan gençlerin hırslı, azim, mücadeleci ve savaşan bir tablo oluşturmaları vede futbolcular arasındaki forma kapma savaşı takımda üst düzeye çıkmış durumda.. Sezon açıldığında kimsenin yeri garanti değil..! Erzurum kampında futbolcular yorulma bilmeden bir birleriyle adeta yarışarak kıran kırana bir mücadele sergiliyorlar.. Teknik patron Erhan Altın ise "Takım benim istediğim düzeye geldi. Savaşan futbolcularım kolej havası içersinde bir birlerine olan bağlılıklarıyal bizler mutlu oluyoruz. Onları tek tek alınlarından öpüyorum. Hepsi mükemmel çocuklar. Un ve Şeker hazır. Artık helvayı yapıyoruz. Taraftarlarımıza bu güzel müjdeyi verebilirim. Bizi izlemeye ve takip etmeye devam etsinler.. Hedefe az kaldı" dedi..

 

Kıt imkanlar içersinde mücadele veren Samsunspor Yönetimi bütün ağırlıklarını ortaya koyarak yeni sezonda başarılı olabilmek adına büyük efor sarfediyorlar ve enerjilerini ortaya koyuyorlar.. Yazımın başında söylediğim gibi Samsunspor hedefe kitlendi ve Her Şey Büyük Samsunspor İçin.. Bayram sonrası en yakın zamanda görüşmek üzere.. Nice mutlu ve mesut Bayramlar geçirmemiz dileğiyle Kalın Sağlıcakla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR