Fahrettin Koçyiğit

Fahrettin Koçyiğit

BEBEK KATİLİ İSRAİL

BEBEK KATİLİ İSRAİL

 

    Merhaba değerli okurlarım

   Mübarek Ramazan ayında İsrail denen kudurmuş salyaları arşa çıkmış mahlûkat Gazze de bebek kanı akıtıyor, bu akan kana başta ABD olmak üzere birçok ülke açıklamaları ile destek veriyor.

     Oysa daha düne kadar ırak halkı zulüm görmekte bu nedenle Irak'a müdahale ediyorum diyerek Irak'ı işgal eden ve bu işgal sırasında AB den tam destek alan ABD ne olduysa bu gün Gazze de akan bebek kanından hiç rahatsız olmuyor.

      Peki ya Müslüman devletleri ne yapıyor Gazze deki akan bu Müslüman kanına bu vahşete ne tepki veriyor, Allah var haklarını yemeyelim yazılı ve görsel basından takip ediyoruz kınıyorlar bol bol kınıyorlar, ama ne yazıktır ki Müslümanlıklarından hiç utanmıyorlar.

   Peki, Ya bizler Türk milleti olarak ne yapıyoruz, Türk milleti olarak top yekûn güvenoyu vererek ülkenizin yönetimini verdiğimiz Liderimiz ne yapıyor, ne kadar duyarlı bu akan kana karşı.

   Kurtuluş savaşından sonra Türk milleti henüz daha kendini toparlamaya yeni başlamıştı ki İsrail denen orta doğunun baş belası Filistin'i işgal etmek istedi ve bakın o yorgun milletin lideri İsrail'e ne dedi.

    M. KEMAL ATATURK den israil Başbakanı moşe revivo ya açık mektup... Birliklerini Filistin den çek yoksa Tel Avivi Başına yıkarım.

   Yıl 2014 Orta doğunun baş belası İsrail Filistin'e tekrar girdi, Gazzeye havadan karadan bomba yağdırıyor, yakıp yıkıyor masum insanlar öldürülüyor,  Filistinli, Gazzeli gençler canlı canlı toplu mezarlara gömülüyor, bebekleri! Masum melekleri öldürüyor, oluk oluk Müslüman kanı akıtıyor bir Yahudi devleti olan İsrail. 

     Buna tüm Dünya sessiz kalıyor ve seyrediyor, dünyanın bu katliamı seyretmesi insanlık ayıbı, utanç verici mide bulandırıcı bir durum. Çok merak ediyorum bir Müslüman devleti her hangi bir Yahudi devletine ya da Müslüman olmayan bir devlete bırakın bomba atmayı tek bir mermi atsın bakalım ne oluyor, bütün dünya gene bu kadar sessiz kalır mı acaba?.

     Peki ya bizler Osmanlı torunları, Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN emanetçileri bizler ne yapıyoruz ne kadar duyarlıyız, Gazze deki bu acımasız insanlık dışı olaylara karşı.

    En yırtıcı hayvanların bile yapmadığı bu katliama ne kadar duyarlıyız.

     Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, Osmanlının torunları Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN emanetçileri bizler.

   Türk milletini tam güvenoyu vererek, yıllardır ülkeyi yönetmesine izin verdiği, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Orta doğunun bölgesel lider olarak kabul ettiği, seçim meydanlarında mazlumların lideri, kimsesizlerin sırdaşı olan, ezilenlerin gür sesi dünya lideri neden sadece İsrail'i kınıyoruz demekle yetiniyor anlamış değilim.

   Peki ya muhalefet Liderleri

   Onlar ne yapıyor ne kadar duyarlılar, gezi parkında 2 ağaç için yüzlerce kişinin sokağa dökülmesi için kışkırtıcı açıklamalar yapan muhalefet liderleri nerdesiniz? Pek ortalıkta yoksunuz, ara sıra ekranlara çıkıp Başbakana muhalefet olsun diye sessiz kalma suçlaması yapıyorsunuz, bırakın mazlumların kanı üzerinden propaganda yapmayı ayıptır, hiç yüzünüz de kızarmıyor.

    Evet, Başbakan pasif davranıyor haklısınız İsrail'in radar üst'ü Türkiye Topraklarında Kapatabiliriz, İsrail Savaş uçaklarının benzini bizim üzerimizden gidiyor müdahale edebiliriz, gönüllü askerlerden oluşan barış gücü göndererek masum sivilleri, bebekleri koruma altına alabiliriz.

    Ama tüm bunları yapmak için önce birlik ve beraberlik olması lazım yani kısacası siz muhalefet parti liderleri biraz dürüst olsanız, biraz samimi olsanız, Başbakana kendine gel, biz yanındayız gereken müdahaleyi yap diyebilirsiniz. Ama sizler kolay olanı her zaman yaptığınız gibi Ülkeyi yönetenlere bir sürü atıflarda bulunarak gündem yaratıp kazançlı çıkma peşindesiniz yazık.  

Esen kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Fahrettin Koçyiğit Arşivi
SON YAZILAR