Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

TİYATRO GİBİ MAÇ İZLEMEK

''Susma Haykır  E Bilete Hayır!!! '' Uygulanan bu sistemin stadyumlarımızı  tiyatroya çevirmelerine tepki göstermek hepimizin görevi..Kraldan fazla kralcılık yapmadan bu uygulamaya karşı tek yumruk olalım....

Başrolünü Hüseyin Kalpar'ın oynadığı tatsız tuzsuz bir tiyatrodan çıkmış gibiydim dün...Tüm hafta boyunca bu karşılaşmada alınacak üç puanın bize resmi olarak play of vizesi olacağı belirtilirken, sahaya sürülen onbire ve oyun sistemine bakıyorum, sanki birileri bu şehirle ve taraftarla dalga geçiyor gibi...Aklı başında olan her teknik heyet, onbirini oluşturken,ilk önce  Erdem-Musa AYDIN ve Musa Sinan'ı yerleştirir bunların  etrafına diğer topçuları serpiştirir...Eğer bu topçular sakatsa veya bir sorunları varsa kadroya almaz,diğer genç topçulara şans verilir,normal olan da budur.

          Hangi bir oyun kurgusuyla oynadığını anlayamadığımız Kalpar hocayı dün sahada oraya buraya bağrırken gördük...Sayın hocam maçın başından beri çılgınlar gibi topçulara bağırırken, bu oyuncuları değiştirmek için 90 dakikanın üçte ikisinin geçmesini neden bekledi anlayamadım...Eğer bir oyuncun o mevkide aksıyorsa  anında müdahele edip değiştirirsin,63 dakika beklemezsin. Bazı topçuların form tutmaları için mutlak maç oynaması gerekirken, teknik heyet tarafından ısrarla kulübede oturtulması aklıma bir çok soruların oluşmasına neden oluyor!!


          Lige çıkmasını bu hafta deplasmanda 4 gol atarak resmileştiren İstanbulsporun son dokuz maçınıda kazanıp hanesine 27 puan yazdırırken, Sayın Kalpar, yenilmediği 18 haftanın sadece  3 haftalık bir serisinde sahadan galibiyetle ayrılması, ( Bolu-Antep Belediye-1461 Trabzon) umarım kralın çıplak olduğunu birileri tarafından görülerek, play of maçlarında buna göre strateji uygulanmasını sağlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR