Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

TARAFTARIN SESİNE KULAK VER !!!


Sayın Hüseyin Kalpar , bu sezon bizlere izlettiğin tek olay senin insanüstü inadındır. Bu taraftar, bu şehir yıllardır bağırmadığı kadar bağırdı, hocam yanlış yapiyorsun diye. Ama sen hiç bir zaman bu taraftarın sesine kulak vermedin. Her zaman kendi bildiğini okunmaya devam ettin. Her deplasman maçı sonrası, bize bir puan yeter dedin. Çokmu zordu egolarından kurtulmak ? Bu taraftarın sesine kulak vermen çok mu zordu ?

 

        Bir şehrin kaderiyle oynuyorsun sen. Her mac sonu ayni demeçler. Bu degil hocalik sayin Kalpar hoca. Sana hatalarini binlerce kez söyledi bu taraftar. Ama sen sürekli ayni hatalari yaptin! Bu takimin ilk ikiye girememesinin tek nedeni senin deplasmandaki 1 puan yeter mantigin ! Yetmez hoca dedik anlamadin. Ki gördüğün üzere bize beraberlikler yetmedi ! Bize 18 hafta yenilmemezlik yetmedi ! Gideriz simdi bir hafta yeniliriz. O zaman 18 hafta yenilmedik biz mi diyeceksin ? Ödül getirmeyen başarının izahı mantiksizdir Hüseyin Hoca. Ama sen yine anlamassin. E ne de olsa alismissin bildiğini okumaya sen. Zaten hiç bir zaman ilk ikiyi düşünmedin ki sen. Birbirimizi kandırmayalım artık. Her zaman playoff' u başarı olarak gördün. Ligin en alt sırasındaki altı takımda da puan bıraktık senin oyun mantığın sayesinde. Bu şehrin inancını yerle bir ettin sen. Ben hiç bir zaman bu takımın hocasına laf soylemedim. Ama sen bu sesi, taraftarın sesini hiç bir zaman dikkate almadın. Senin yanlışların çoktu hocam. Senin silgin kaleminden önce bitti. Türkiyede' ki sistemde yanlışlar doğruları götürür. Senin yanlışlarında az olan doğrularını götürdü. Ama sen bunuda anlamayacaksın tabi.


          Yine çıktın iyi mücadele ettik vs vs sözler söyledin. E her maç aynı şeyleri söylediğinin hiç mi farkında değilsin? İyi mücadele etmedik hocam ! Adilovic, Adnan, Murat bunlar iyi mücadele etmedi. Boş pozisyonları harcayan, boş adama pas atmak yerine orta sahaya geri pas yapan oyuncularımız iyi mücadele etmedi. Biz bu maçı o kadar rahat kazanabilirdik ki... Eğer gerçekten kazanmak isteseydik...


            Ben tüm bunları yazmaktan yoruldum artık. Çünkü biliyorum ki bir insanın " anlatacakları , karşısındakinin anlayabileceği kadardır. " o yüzden artık söyleyecek sözde kalmadı bizlere. Sen zaten her maç söylenmesi gerekeni söylüyorsun: " Bize bir puan yeter. "  mi acaba  ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR