ATT’ler Atakum’da buluştu..

ATT’ler Atakum’da buluştu..
Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler Haftası kapsamında Atakum Belediyesi Yalı Kafe’de dayanışma yemeği düzenlendi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın evsahipliğini yaptığı yemeğe Samsun’da görev yapan acil tıp teknisyenler yoğun ilgi gösterdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Mesleklerinden gurur duyduklarını söyleyen Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Samsun Şube Başkanı Mehmet Taylan, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bizler insan hayatı gibi önemli bir değeri koruyabilmek için çalışan insanlarız. Eksiklerimiz ve isteklerimiz doğrultusunda hareket ederek daha güvenli ve yararlı bir ortamda çalışmamız için mücadele ediyoruz. Bu anlamda kapsamlı eğitimler gerçekleştiriyor, birlik ve beraberliğimizin daha güçlü hale gelmesi için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

ÖZVERİYE TEŞEKKÜR
 
Acil servis çalışanlarının mesleklerini sürdürebilmek için gösterdikleri fedakarlıklara dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Her an sizlerin müdahalesine ihtiyaç duyabilir, bu müdahale ile hayatta kalabiliriz. Herkesin bu düşüncede olmasını ve özellikle acil servis çalışanlarına yönelik gerçekleşen şiddet olaylarının artık yaşanmamasını umut ediyorum. Göreviniz ne kadar zor olduğunun bilincindeyim. Büyük bir özveri gösterdiğinizden, yeri geldiğinden özel hayatlarınızdan fedakarlık yaptığınızdan şüphem yok. Toplum için öneminiz büyük. Sizlere teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

SAĞLIKÇILAR BULUŞTU

Geniş katılımın sağlandığı yemeğe Samsun İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, Samsun İl Ambulans Servisi Başhekimi Barış Çankaya, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetler Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Harun Bulut, Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz, Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak da katıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.