Atlantik Okulları’nda 125 öğrenciye ödülleri verildi

Atlantik Okulları’nda 125 öğrenciye ödülleri verildi
Atlantik Okulları, 2014 yılı TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nda, merkezi sınavlarda, Esol sınavlarında ve spor dallarında başarı göstermiş öğrencilerini törenle ödüllendirdi.

Toplam 125 öğrenciye ödülleri davetliler tarafından verildi.

Atlantik Liseleri Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Atlantik Okulları Genel Müdürü Bahattin Özkaya, başarının Atlantik Okulları'nda bir gelenek olduğunu, ayrıca başarıyı ödüllendirmenin de eğitim anlayışlarında önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Geçmiş, LGS-LYS'den olipmiyata, spordan sanata, dilden projeye birçok başarıdan söz eden Genel Müdür Özkaya, “Saymış olduğum bu başarılar sadece son iki yıla ait başarıların bir kısmı olup tüm öğrencilerimize, ailelerine, öğretmenlerine, çalıştırıcılarına ve emeği geçen herkese kurumumuz adına şükranlarımı sunarım. Bu başarıların elde edilmesinde kuşkusuz özverili ve takım çalışmasının önemi büyüktür. Eğitimde başarıyı rekabet duygusuyla değil, en iyisini yapma heyecanıyla elde etmeyi temel prensip kabul eden eğitim anlayışımız, yarışmalarda bile paylaşmayı ve kardeşliği pekiştirmeyi esas almaktadır. Elde edilen ulusal ve uluslararası bu başarılar paylaştıkça büyüyor, büyüdükçe daha geniş kitlelerde sevince vesile oluyor. Türkiye için dünya ile yarışan ve milli manevi duygularına bağlı, vatan sevgisiyle dolu, dünya standartlarında donanımlı gençler yetiştirmeyi hedefleyen Atlantik Okulları, güveninizle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Çankaya coğrafyasında kampüs 2 lise, 4 ilköğretim, 4 anaokulu ile hizmet veren okullarımızı tercihinizden dolayı değerli velilerimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli Atlantik sevdalılarına canı gönülden teşekkür ederim. Ödül törenimize katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür eder, tekrar başka bir Atlantik organizasyonunda buluşmayı temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Okul öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterisi, kukla gösterisi, cüce şov, ritim şov gibi etkinlilerden sonra ödül törenine geçildi.
Ödül töreninde; Ulusal TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nda 1. aşamayı geçen 12 öğrenci ve madalya alan 8 öğrenci, Uluslararası 18. Genç Balkan Matematik Olimpiyatı'nda 3 öğrenci, Uluslararası Fizik Olimpiyatı'nda 1 öğrenci, Esol sınavlarında başarılı olan 62 öğrenci, Uluslararası Bakalorya başarısında 8 öğrenci, Anmun (Ankara Model Birleşmiş Milletler Konferansı) en başarılı delege seçilen 3 öğrenci,
merkezi sınavlarda başarılarından dolayı 24 öğrenci, sporda başarılı olan 4 öğrenci olmak üzere toplam 125 öğrenciye ödülleri davetliler tarafından verildi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.