Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ATEİZT HIRISTIYANLIK. . .

 

Semavi dinlerin hiç birinde İnsan cesedinin yakılması diye bir kural yoktur. Böyle bir uygulamayı vasiyet edenler veya yaptıranların MÜSLÜMANLIK-HİRİSTİYANLIK ve MÜSEVİLİKLE ilgilerinin olamayacağıdır.

Hıristiyan âleminin İÇKİ, ZİNA ve bu görüntülerle CESET YAKMA işlemi ile SAPKINLIĞIN en belirgin örneklerini verdiğidir. İngiltere geçmiş dönem Başbakanlarından Margaret Thatcher’in ölümü,  Londra’da St.Paul katedralinde Hıristiyan adetlerine göre yapılan ayin ve Thatcher’in torunu Amanda ile Başbakan Cameron’un İncil’den parçalar okumasına rağmen, Cesedinin YAKILMASI ve aile kabristanına küllerinin konulması işleminin, Hıristiyan ve Ateistlik TEZAT’ı olarak görülmektedir.

Kurumsallaşmış olan, Kilise’lerin, Dinin temel akidelerine ters ne kadar iş varsa, onaylayarak, Allah’ın emirlerine aykırı, İnsanların Şeytani ifsatlarında şekillenmiş, istekleri doğrultusunda uygulamalarda görülmeleri, İddiadan ibaret olan hırıstiyalığın alet edilerek sürdürülen bir görüntüden ibaret olunduğudur.

 

Batı’nın ve Kilisenin umursamadığı, Kumar kağıtlarındaki PAPAZ, RAHİBE resimli Kumar kağıtlarıyla oynatılan oyunlara, en ufak itiraz dahi yapmayan HIRISTIYAN din teşkilatlarının, İÇKİ-ZİNA-KUMAR ve CESET YAKMA dörtlemesi ile Teslis olayını da aşarak, ŞEYTANİYETE TESLİM olduğu gerçeğidir.

Avrupa da antik dönemlerde, Kuzey Baltık ülkeleri Vikinglerin Putperest inanışlarında, Doğu da Hindistan da, Nepal’da Hinduizm’in Putperestlik inanışında görülen, Ceset yakma âdetinin, Batıda ATAİST lerce benimsenen bir akım olduğu gerçeğidir. Ateist’lere dini ayin düzenleyen, kilisenin kendi inanç ve söylemlerine, bu ters uygulamalarla samimiyet ve ciddiyetten uzak olduğudur.

Hıristiyan aleminde geçmişin Krallıklarının yanında, Kilise Krallığının geçmişte ENGİZİSYON mahkemeleri YÜZ KARALARI ile nasıl tarihe geçti ise, HAÇLI SEFERLERİ serkeşliği ile, çoluk çocuk demeden,  İslam topraklarına yaptıkları seferler ve uğradıkları mağlubiyetler ortadadır,  Irak işgalinin ABD Başkanı Bus ,tarafından Haçlı Seferi olarak nitelemesinin de, 100 yıldır sömürdükleri  Ortadoğu İslâm ülkelerinin bu handikap içindeki, İnançlarına TERS ilişkilerinin akıl  ve İslâm dışı olduğudur. İslam birliğinin, Askeri ve Ekonomik boyutu ile bir an önce hayata geçirilmesinin ALLAH’IN emri olduğudur.

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR