ATANIN DA TUTANIN DA İYİ OLACAK

Nihayet maç haftası geldi, beklenen özlenen takım hazır mı?Antalya kampı sorunsuz başladı sorunsuz bitti ve Samsun'a dönüş yapıldı. Kendi tesislerimizde çalışmalara devam ediliyor.

Ertuğrul hoca  kampı değerlendirdi, çok verimli geçtiğini söyledi. Eksiklerimizi gördük ve çalıştık iki yeni oyuncu aldık kampta onları da yakından görme imkanımız oldu dedi. 

Bu transferlere ek iki yeni transfer daha yapacağımızı söyledi fakat acele edip geçmişte yapılan yanlışları tekrarlamamalıyız. Ertuğrul  hocanın rahat olmasına bakarsak eski aldığımız oyuncularda bizlerin göremediği bir şeyler görmüş gibi neyse bakacağız.

İki tane hazırlık maçı oynadık hazırlık maçlarında bile hazır olmadığımız görüldü hazırlık maçlarına baktığımızda artık bizim  gibi MAZİSİNİ ARAYAN TAKIMLARIN  hata yapma lüksü yok. 

Futbolun bereketi goldür diyoruz fakat bizim ATANLARDA sorun var. Ceza sahası dışında gol pası verecek oyuncu yok ,on beş gol atmış  oyuncumuz olmasına rağmen tam manası ile  golcümüz yok, gol kaçırma  hastalığı çok, son vuruş ustalığı yok.

Van ve Kocaeli maçlarında gördük TUTANLARDA sorun yok fakat defans  problemleri devam ediyor. Hala uyumsuzluk var yenen iki maçtaki goller amatör takım yemez  aman Ertuğrul hocam oynanan futbol geçen seneki futbola benziyor.

Bu soğuk havalarda içimizi ısıtan futbolla beraber maç bitmeden  stadyumları terk etmek istemiyoruz maç sonu muhteşem taraftarlarımız  ve futbolcularımızla birlikte  galibiyetleri doyasıya yaşamak istiyoruz.  Hocam sen bu işi biliyorsun ve size  sonuna kadar güveniyoruz.

Hele senin futbol bilginle altyapıda Yücel Uyar hocamızın çalışmaları birleşirse TÜRK FUTBOLUNA ÖNEMLİ DEĞERLER KAZANDIRIRSINIZ. Bizim gibi hedefi olan takımların hedefe ulaşması için artık sirkeyi sarrımsağıhesap etmeden kilidi açacak ,çanağı kıracak oyuncular alması lazım.

Sevgili okurlarım, kısaca yeni dernek yönetimine iki kelime yazayım hepsine çok ama çok güveniyorum ve inanıyorum DÜRÜST ADAMLAR TOPLULUĞU. Yılport Samsunsporumuzun  hakkını her yerde savunup bizleri  başarıya ulaştıracaklardır. 

Özellikle büyük başkan Yüksel Yıldırım'a çok ihtiyacımız var. Bizleri her  platformda içeride dışarıda girişimleri ve ağırlığı ile çok güzel temsil ediyor onunla ne kadar gurur duysak azdır.   Şimdi birlik olup şu on yedi final maçı kazanmalıyız.

HAYALLER YİRMİ BEŞ NİSAN. GERÇEKLER ON BİR OCAK'TA BAŞLIYOR.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR