"ATAKUM'U BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

"ATAKUM'U BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"
Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, seçimi kazanmaları halinde Atakum'u daha fazla cazibe merkezi haline getirmek için, Atakum'un geçmiş bütün yöneticileri ile çalışacaklarını belirtti.

YÖNETİMDE HERKESİN SÖZÜ OLACAK

Atakum'u sadece Karadeniz'in değil Türkiye'nin incisi yapmak için çalışacaklarının altını çizen Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, "Belediye yönetim modelimiz, Atakum'un kurucu Belediye Başkanı Metin Burma başkanımız ve kentin tüm bileşenleri ile olacaktır. Bunların için de Atakum Belediyesi Kent Konseyi, meslek Odaları, STK'lar, muhtarlıklar ve vatandaşlar olacaktır. Sosyal belediyeciliğin öncüsü Metin Burma başkanımızın bıraktığı bayrağı yukarılara taşıyarak, yarım kalmış hayallerini tamamlamak için sürekli bilgi, birikim ve tecrübesinden faydalanacağız' dedi.  

111-008.jpg 


BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HİZMET EDECEĞİZ

En büyük kazançlarının birliktelik olduğunu vurgulayan Cemil Deveci, 'Biz diğer partiler ve adayları gibi kendi içerisinde kavga eden bir yapı içerisinde değiliz ve hiç bir zaman olmayacağız. Kurucu Başkanımız Metin Burma ve diğer yöneticilerimizle birlikte el ele Atakum'a, Atakumlulara hizmet edeceğiz. Birlikteliğimizin en büyük avantajı, kentin ihtiyaçlarını en güzel şekilde tespit edebilmemiz ve çözüm üretebilmemizdir. Bu konuda Kurucu Başkanımız Atakum'un Mimarı Metin Burma çalışmalarımızda önemli rehberimiz olacaktır' diye konuştu.

 444444444444.jpg

EN BÜYÜK DESTEKÇİM KADINLAR OLACAK
Kadınların toplumda hakettiği değeri gördüğü bir Atakum hayali kurduğunu dile getiren Deveci, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Çalışan kadınlarımızın da, evlerimizin direği emektar ev hanımlarımızın da gününü kutluyorum. Kadınların hayatlarımızdaki önemi çok büyük ve çok kutsal bir değerleri var. Sizler bizim hayatlarımızın diğer yarısısınız. Kadın olmayan bir toplum söz konusu olamaz. Kadınların hayatımızdaki her alanda biz erkeklerle eşit olduğu bir Atakum içim canla başla çalışacağım. Sizler de benim bu mücadelemde en büyük destekçim olacaksınız.” şeklinde konuştu.

22222222-004.jpg

KADINLARA İSTİHDAM ALANI YARATACAĞIM
Atakum Belediyesi'ni almaları halinde kadınlara eşit iş istihdam alanı ve gelir eşitliği sözü veren Deveci, " Kadınlarımız toplum içerisinde, çok kritik noktalarda bilgi, birikim ve uzmanlıklarıyla hayatımıza dokunan mesleklerde çalışıyor. Ama gelir dağılımı anlamında ortaya koydukları performansın karşılığını alamıyorlar. Böyle çağdışı bir şey kabul edilemez. Kadınlarımız emeklerinin karşılıklarını alacak. Buna  belediye olarak zemin hazırlayacağız. Kadınlarımıza gerekli iş istihdam alanını belediye vasıtasıyla açarak, Atakum'un elde ettiği tüm başarılarına kadınların da ortak olmasını sağlayacağız." ifadelerinde bulundu.

3333333-001.jpg

ACININ İDEOLOJİSİ OLMAZ
Deveci, Atakumlu kadınlar ile görüşmesinin ardından Balaç Mahallesi sakinlerinden, Cumhur İttifakı AK PArti Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakan Yaman'ın yeğeni, YA-TU-YA İnşaat'ın sahiplerinden Gökhan Yaman'ın cenazesine katılarak kederli ailesinin acısını paylaştı. Deveci, "Bir insan yaşamını yitirmiş. Ailesi sevenleri arkasından ağlıyor. Böyle acı bir durumda ideolojinin lafının geçmesi bile saçma. Merhumun kederli ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.