"ATAKUMLU'YA BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ"

"ATAKUMLU'YA BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ"
Cemil Deveci, “ Atakum Belediyesi’nin söz verip yapmadığı, başlayıp tamamlamadığı her projeyi Atakumlulara borçluyuz. Ben belediye başkanı olduğumda Atakumlulara olan borçlarımızı bir bir ödeyeceğiz.” dedi.

Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayımız Av. Cemil Deveci,  Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hulusi Işıtan’ın organize ettiği kahvaltı etkinliğinde Atakumlu iş insanları ve esnaflarla buluştu. Deveci, “ Atakum Belediyesi’nin söz verip yapmadığı, başlayıp tamamlamadığı her projeyi Atakumlulara borçluyuz. Ben belediye başkanı olduğumda Atakumlulara olan borçlarımızı bir bir ödeyeceğiz.” dedi.

img_2514.jpg

ESNAFLAR MUHATAP BULAMAZ OLMUŞ 
Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İzzet Kavtelek, İYİ Parti ve CHP İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği, kahvaltı etkinliğinde konuşan Deveci, “ Haftalardır esnaf ziyaretlerinde bulunuyorum. Görüş fark etmeksizin her esnafın kapısını çalıyor ve sorunlarını dinliyorum. Esnafımız o kadar dertli ki sorunları saymakla bitmiyor. En üzüldüğüm nokta ise esnafımız bana sorunlarını anlatacak dinleyecek bir muhattap bulamadığını söylüyor. Belediye esnafının yanında olmayacaksa neden var? Böyle belediyecilik olmaz. Atakumlular beni başkan olarak seçtiğinde Atakum Belediyesi her türlü probleminde esnafının yanında olacak.” şeklinde konuştu.

img_2532.jpg

DEVECİ’DEN İSTİHDAM SÖZÜ
Seçim çalışmaları kapsamında Yukarı Aksu Mahallesine ziyarette bulunan Deveci, “Köylerimizi ziyarete gelmek inanın çok hoşuma gidiyor. Ben de köylü çocuğuyum. Buraların havası bana çok iyi geliyor. Köyünüzün problemlerini biliyoruz. Her konuyu detaylarını atlamadan, inceledik araştırdık ve sonuçlar ortaya koyduk. En büyük problem genç nüfusun işsizliği gibi gözüküyor. Bu problemi çözebiliriz. “Köyüm Köylüm” projemiz sayesinde hem köylümüzü organik tarım konusunda nasıl daha  verimli olabilecekleri konusunda eğiteceğiz, hem de köylere kuracağımız süt sağım tesisleri ve yem karma tesisi ile köylerimizdeki gençlere istihdam sağlayacağız. İddialı bir proje biliyorum ama biz bu projemizi tıpkı diğerleri gibi her yönden ele alarak yapılabilirliği konusunda masaya yatırdık. Bu proje kendini amorti edecek bir proje. Size söz olsun işsiz gençlerimizin yanında olacak ve onları iş sahibi yapacağız.” ifadelerinde bulundu.

img_2393.jpg

DEVECİ’DEN YEDAŞ’A ZİYARET
Cemil Deveci, eşi Gülay Deveci, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İzzet Kavtelek ve Atakum Belediyesi Meclis ÜyesiAdayları ile birlikte YEDAŞ Yönetimine ziyarette bulundu. Sektörün sorunları ve tıkanmasına sebep olan unsurlar üzerine sohbet eden Deveci, sonrasında çalışma ofislerini gezerek çalışanlarla görüştü.

img_2842.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum