Atakum'dan YGS'ye 'gecikme' önlemi.

Atakum'dan YGS'ye 'gecikme' önlemi.
Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) giren öğrencilerin ve ailelerin yaşayabilecekleri olası olumsuzlara karşı ilçenin işlek kavşaklarına 'Sınav Danışma Merkezleri kurdu.

Sınav Danışma Merkezlerinin çok sayıda öğrencinin sınava geç kalmasına engel olduğunu belirten Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Güneşdoğdu, "Atakum İlçesindeki okullarda sınava giren öğrencilerimize rehberlik etmek, sınav merkezleri hakkında adres bilgisi vermek amacıyla kurduğumuz danışma merkezlerimiz, özellikle sınav öncesi okul adreslerini kontrol etmeyen çok sayıda gencimizin gecikmesini önledi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın bu konuda duyarlılığı ve yönlendirmesiyle ilçemizin işlek caddelerine, kavşaklarına kurduğumuz sınav danışma merkezlerimiz vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı" dedi.

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, sabahın erken saatlerinden Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) başlangıç saatine kadar Sınav Danışma Merkezlerinde öğrencilere ve ailelerine destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.