ATAKUM`DAN SİVEREK`E GÖNÜL KÖPRÜSÜ

ATAKUM`DAN SİVEREK`E GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Samsun`da, Ak Parti Atakum İlçe Başkanlığı Şanlıurfa Siverekli öğrencileri ağırladı

Samsun`da, Atakum Ak parti İlçe başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Siverek Çağ İlköğretim Okulu öğrencilerini Samsun`da ağırladı.

Siverek Çağ İlköğretim Okulu`ndan  gelen öğretmen ve öğrenciler için 3 gün süren bir dizi program organize edildi. Dolu dolu geçen proğram Bandırma Vapuru ziyaretiyle başlayıp ardından hayvanat bahçesi, kurtuluş yolu, kent müzesi, Amazon Köyü, Kanyon gezisi, Teleferik yolculuğu, sahil yürüyüşleri,  Amisos kral mezarları ve Çakırlar Korusu olarak devam etti.

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin; yaptığı konuşmada, çocuklarımızı ve öğretmenlerini Samsun'da görmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. "Bu ülke hepimizin, doğulumuz batılımız yok, biz bir bütünüz." diyen Şahin, şunları kaydetti: " Aslında doğuda çocuk olmak hayata erken atılmaktır. Türlü imkansızlıklar içinde yeşermeye çalışmaktır. Okuldan sonra tarlasına koşmak hayvan bakmaktır. Masumiyetimizin simgesi geleceğimizin temelleri çocuklarımız belki de daha önce evlerinden sokaklarından başka yer görmediler ama bugün burada Samsun`da bizlerle. Bizim çocuklarımız hepsi, bizim umutlarımız. Onun için bu güzellikleri hep beraber yaşayalım dedik ve gözlerindeki pırıl pırıl ışıltıyı hissettiğimizde işte o an her şeye bedeldi ve böyle bir projede ev sahipliği yapmaktan, onları ağırlamaktan daha çok mutluluk duyduk.. Samsun`da  düzenlenen '19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı programında öğrencilerimiz o atmosferi şehrimizde hissederek yaşasın istedik. Bu projeler, doğu, batı, kuzey, güney arasında gönül köprüleri oluşturmak, kalpten kalbe sevgi bağları oluşturma adına çok önemli. Bu projelere devam etmeyi düşünüyoruz."diye konuştu .

Şahin, ayrıca öğrencilerin 3 günlük proğramı için gerek maddi gerekse manevi destek veren Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Turan Çakır, organizasyonun her aşamasında olan Zeynep Bilgin Bayraktar ve Rehber Öğretmeni Sevda Vurgun`a teşekkür ediyorum dedi.

Siverek Çağ İlköğretim Okulu öğrencileri;  Samsun`a  iyi ki gelmişiz. Çok sıcak karşılandık. Çok mutlu olduk, çok güzel şeyler ve yerler gördük. 1919 metre olan en büyük Türk Bayrağımızı gördüğümüzde çok duygulandık ve mutlu olduk. Kanyonları gezdik, bandırma vapuru, amazon köyünü ve denizi gördük." diye konuştular. Program sonunda hediyeler takdim edildi ve yüzlerindeki güneş parıltısı mutluluklarıyla yolcu edildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.