ATAKUM’DAN BÜYÜLEYEN SERGİ

ATAKUM’DAN BÜYÜLEYEN SERGİ
Atakum Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün 2015/2016 eğitim öğretim yılında Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’ndeki yılsonu sergisi görkemli bir törenle açıldı

Büyükşehir Belediyesi sanat Merkezi düzenlenen açılış etkinliklerine Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Coşkun, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, Atakum Müftüsü İsmail Keskin, İlkadım ve Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürleri , okul müdürleri, öğretmenler, usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AVRUPAYLA YARIŞIYORUZ

Açılış öncesi konuşan Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Tanrısever ;’’Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri yurt çapında gerek eğitimin tabana yayılması ve gerekse becerilerin artırılması konusunda önemli görevler üstlenmişlerdir. İlçemizde yetişkin eğitimine katılım oranı ülke ortalamasının çok üzerindedir ve Avrupa ortalamasıyla yarışmaktadır.  Biz Halk Eğitim Merkezi olarak vatandaşlarımızı sportif, sanatsal, mesleki ve hobi amaçlı kurslarımıza bekliyoruz.” dedi. Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ise Halk Eğitim Merkezlerinin ülkemizde çok önemli ve başarılı görevleri yerine getirdiğini, gençlerin ve özelliklede bayanların meslek sahibi olmaları konusunda üstün çabalarının her zaman takdire layık olduğunu ifade etti. Halk Eğitimin Merkezi’nin üretime dönük faaliyetlerinin hep desteklendiğini ve destekleneceğini söyleyen Bakoğlu, Halk Eğitim Merkezi’nin çalışmalarını başarılı bulduğunu belirtti.

 

ÇALIŞMALARI BAŞARILI BULUYORUM

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok ise yapmış olduğu konuşmasında “Halk Eğitim Merkezleri çok önemli görevler üstlendi. Bu kursları ziyaret ettiğimde kurslara katılan insanların sadece meslek öğrenmekle kalmadığını aynı zamanda çok güzel vakit geçirdikleri gördük. Halk Eğitim Merkezi’nin çalışmalarını başarılı buluyorum” diye konuştu.  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Hanife Öztür Erdin yapmış olduğu konuşmasında , yaptığı çalışmalardan dolayı Atakum Halk Eğitim Merkezi’ni kutladı ve şehitleri anarak konuşmasını tamamladı. Açılış konuşmalarının ardından Türk Halk Oyunları gösterileri yapıldı, spor kurslarının hazırlamış olduğu sportif faaliyetler sergilendi, özel öğrencilerin hazırlamış olduğu dans gösterilerinin ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergilenen ürünler büyük beğeni topladı. Basınında yoğun ilgi gösterdiği sergi misafirler için hazırlanan kokteyl ile devam etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.