Atakum’dan birlik ve beraberlik tablosu

Atakum’dan birlik ve beraberlik tablosu
Atakum Belediyesi Mahalle İftarları buluşmalarıyla binlerce Atakumluyu aynı sofra etrafında bir araya getirmeye devam ediyor

Atakum Belediyesi Mahalle İftarları buluşmalarıyla binlerce Atakumluyu aynı sofra etrafında bir araya getirmeye devam ediyor. Körfez Mahallesi iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakumlu vatandaşlarımızla birlikte, Ramazan ayının birleştirici gücünü en güzel şekilde yaşıyoruz”dedi. Atakum Belediyesi tarafından sürdürülen mahalle iftarları buluşmaları, Körfez Mahallesi sakinleriyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Yılmaz ile Caner Göktepe, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, AK Parti Atakum Kadın Kolları Başkanı Sevim Aydın Özil ve Körfez Mahallesi Muhtarı Fidan Yenigün’ü aynı sofra etrafında buluşturdu.

HER AKŞAM FARKLI BİR MAHALLEDE
Atakum Belediyesi olarak beş yıldır düzenledikleri iftar buluşmalarıyla, her akşam farklı bir mahallede kurdukları sofralarda birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açtıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan ayının bereketini, kurduğumuz sofralarda vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu yıl beşinci kez gerçekleştirdiğimiz Mahalle İftarları buluşmalarımızla, her akşam farklı bir mahallede kurduğumuz iftar sofralarında, on bir ayın sultanı Ramazan’ın maneviyatını binlerce vatandaşımızla birlikte idrak ediyoruz. Atakumlu hemşerilerimizin de iftar buluşmalarımıza gösterdiği yoğun katılımla, her akşam ayrı bir birliktelik tablosu sergiliyoruz. Her zaman yanımızda olan Atakumlu hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

BU SOFRALARDA SADECE YEMEK YEMİYORUZ
Atakumlu vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, “Paylaştıkça daha da güzelleşen mübarek Ramazan ayında, Atakumlu hemşerilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duydum. Bizler Ramazan sofralarında sadece yemek yemiyoruz, aynı duyguyu paylaşıyoruz. Bugün de Körfez Mahallesinde kurulan sofralarda, hissettiğimiz birlik ve beraberlik duygusunun sonsuza dek sürmesini diliyorum. Bu vesileyle bizleri böylesine güzel bir iftar buluşmasında bir araya getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya ve soframızı paylaştığımız Atakumlu hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ATAKUM’DAN TÜM TÜRKİYE’YE BİRLİKTELİK MESAJI
İftar buluşmasına gösterilen ilgiden dolayı Atakumlulara teşekkür eden Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Herkesin evinde bir tas çorbası, bir tabak yemeği var. Ama Ramazan ayının güzelliği böyle birlik ve beraberlik içerisinde yapılan iftarlarla daha çok ortaya çıkıyor. Bu anlamda, bu güzel iftar buluşmasını gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerden birini yaşarken, gösterdiği geniş katılımla Atakum’dan tüm Türkiye’ye, birlik ve beraberliğini en güzel şekilde yansıtan Atakumlu hemşerilerime de şükranlarımı sunuyorum. İstediğimiz kadar güzel sofra kuralım, insanımız olmazsa bu güzellik ortaya çıkmaz. Allah hepinizden razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsin. Bir güzel iftar sofrasında daha buluşmayı bizlere nasip etsin” şeklinde konuştu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İftarın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Yılmaz ve Caner Göktepe ile birlikte çocuklara dondurma dağıttı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum