ATAKUM'DA YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

ATAKUM'DA YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Atakum Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün" Milli Mücadelenin Yüzüncü Yılı" münasebetiyle hazırlamış olduğu "100’üncü Yıl Etkinlikleri 1919 Ürün Sergisi" geniş bir katılımla açıldı.

'GELECEĞİMİZİ ÖNEMSİYORUZ'
Açılış öncesi konuşan Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Tanrısever, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri yurt çapında gerek eğitimin tabana yayılması ve gerekse becerilerin artırılması konusunda önemli görevler üstlenmişlerdir. İlçemizde yetişkin eğitimine katılım oranı ülke ortalamasının çok üzerindedir ve Avrupa ortalamasıyla yarışmaktadır. Biz Halk Eğitim Merkezi olarak vatandaşlarımızı sportif, sanatsal, mesleki ve hobi amaçlı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

img-2566.jpg

'HALK MERKEZİNİ KUTLUYORUM' 
Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik,” Halk Eğitim Merkezlerinin ülkemizde çok önemli ve başarılı görevleri yerine getiriyor. Gençlerin ve özelliklede bayanların meslek sahibi olmaları konusunda üstün çabalarının her zaman takdire layık Halk Eğitimin Merkezi’nin üretime dönük faaliyetlerinin hep destekliyoruz Halk Eğitim Merkezi’nin çalışmaları hep başarılarla başarılılarla doludur. Bu güzel günün hazırlanmasında emeği geçen her kese teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

img-2577.jpg

Konuşmalardan sonra sahneye gelen Halk Oyunları ekibinin gösterilerinin ardından başarılı kursiyerler ve Usta Öğreticilere başarı belgeleri verildi.  Törenin sonunda protokol tarafından kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldı.

Kaynak:Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.