ATAKUMDA ÜST ÜSTE 2 KAZA

ATAKUMDA ÜST ÜSTE 2 KAZA
SAMSUN Atakum ilçesi Çobanlı mevkiinde kaza meydana geldi

atakum-kaza-(2).jpgatakum-kaza-(6).jpgatakum-kaza-(9).jpgatakum-kaza-(12).jpgAtakum Çobanlı mevkiinde saat 1 sularında arabanın takla atmasıyla ve yaklaşık 1 dakika sonra olayı seyreden vatandaşlardan birine aşırı hızlı motorun çarpmasıyla meydana gelen kazada toplam 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun-Sinop karayolu Çobanlı Mevkiinde arabanın takla atmasıyla meydana gelen trafik kazasında aşırı hasar alan araçtan sürücü ve beraberindeki 2 kişi çok hafif yaralarla kurtuldu. Yaklaşık 1-2 dakika sonra olayı farkedemeyip hızlıca kaza alanına giren 3-4 kişilik motorlu ekipten biri kazayı seyreden vatandaşa çarptı. Şans eseri bu kazada da çok hafif yaralanmalar varken, olay yerine gelen ambulans ekipleri iç kanamaya tedbir almak için büyük bir kazadan kurtulan vatandaşları ambulansa binmeleri için ikna etmeye çalıştı. Olay sonucunda yaralı vatandaşların birkaçı hastaneye kaldırılırken geri kalanlar hastaneye gitmeyi kabul etmedi. 

Olay yerinde meraklı kalabalığı dağıtmak için çok çaba sarfeden güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Abdullah ALAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.