Atakum’da türküler geçidi..

Atakum’da türküler geçidi..
Türkiye’nin dört bir yanından ezgiler eşliğinde gerçekleşen Atakum Belediyesi THM Korosunun son türküsünde koristlerin arasında yer alan Başkan Taşçı, ‘Ben bu yıl yarimden ayrı düşeli’ adlı türküye eşlik etti.

Atakum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen konserde doyasıya eğlenen davetliler, birbirinden güzel türküler eşliğinde unutulmaz bir akşam yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen konsere Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından ezgiler eşliğinde unutulmaz bir türkü şöleni yaşatan Şef Ahmet Akın yönetimindeki Atakum Belediyesi THM Korosu, özellikle Karadeniz ve Ege Bölgelerinin hareketli türküleri eşliğinde salonda bulunan davetlilere keyifli anlar yaşattı.

KOROYA TEŞEKKÜR
Konserin sonunda sahneye davet edilen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, solist ve saz sanatçılarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bu akşam doyumsuz bir türkü şöleni yaşadık. Emek veren solistlere, saz sanatçılarına ve yoğun katılım sağlayarak bu coşkuyu bizimle yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Atakum Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere verdiğimiz önem ortada. Daha çok kültürel etkinlik, daha fazla sosyal faaliyet ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda vatandaşlarımızın etkinliklerimize gösterdiği ilgi ve aldığımız olumlu tepkiler bizleri mutlu ediyor” dedi.

ADLARINA FİDAN DİKİLDİ
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmasının ardından Atakum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Ahmet Akın’a çiçek ve adına dikilmiş bir fidanı temsilen belgeyi takdim etti. Şef Ahmet Akın ise faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Başkan Taşçı’ya çiçek takdim etti. Konserde ayrıca Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, koro yöneticisi Güner Günal’a, Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman ise Ülkü Afacan’a çiçek ve fidan belgesi takdim etti.

KOROYA PROTOKOL KATILIMI
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eşi Fatma Taşçı, Atakum Belediyesi Başkan Yardımcıları Salih Livaoğlu ile Hüseyin Şentürk, Kültür Müdürü Kadir Yalnız, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri Süleyman Sezen, Recep Güner ile Mustafa Keskinoğlu ve Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman sahneye çıkarak koroya son türküleri olan ‘Ben bu yıl yarimden ayrı düşeli’ adlı türküye eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.