ATAKUM'DA TİRİT GECESİNDE BULUŞTULAR

ATAKUM'DA TİRİT GECESİNDE BULUŞTULAR
Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen tirit Gecesi'nde birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 9. Geleneksel tirit Gecesi Atakum Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Geceye, Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, işadamları, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve Atakum ilçesinde yaşayan Kavaklılar katıldı.

kavak-3.jpeg

 Programın açılış konuşmasını yapan Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı av. Erhan Çankaya, "Yönetim olarak göreve geldiğimiz günden itibaren dernekçilik adına güzel çalışmalara imza attığımızı inanıyoruz. Bu süreçte hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içinde iyi gününde, kötü gününde yanında olduk, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaya çalıştık. Bugün davetimize icabet ederek bizleri çok mutlu ettiniz, siz değerli hemşehrilerimize, bu organizasyonda emeği geçen herkese ve başta Akkisan Kireç olmak üzere tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine son verdi. Protokol konuşmalarının ardından davetlilere  tirit ikramında bulunuldu.

kavak-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.