ATAKUM'DA MUHTARLAR MECLİSİ KURULDU

ATAKUM'DA MUHTARLAR MECLİSİ KURULDU
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, seçim süreci boyunca sözünü verdiği Muhtarlar Meclisi’ni kurarak; Türkiye’de bir ilke imza attı.

Atakum Belediyesi Meclis Salonu’nda ilk toplantısını yapan Muhtarlar Meclisi’nde konuşan Deveci, “Atakum’un tüm muhtarlarının katılımıyla tanışma toplantımızı yaptık. Bu meclisin Türkiye’de bir örneği daha yok. Atakum yönetiminde herkesin sözü olacak.” ifadelerine yer verdi.

6-016.jpg

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor. Deveci, seçim sürecinde üzerinde durduğu “Muhtarlar Meclisi” vaadini yerine getirerek; Atakum’da bulunan tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 

5-026.jpg

TÜRKİYE’DE BİR ÖRNEĞİ YOK
Atakum’da bulunan tüm mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen Muhtarlar Meclisi tanışma toplantısında konuşan Deveci, “ Atakum Belediyesi Muhtarlar Meclisi tüm Atakum halkına hayırlı uğurlu olsun. Atakum’un tüm muhtarlarının katılımıyla tanışma toplantımızı yaptık. Artık muhtarlar da Atakum’un yönetiminde söz sahibi olacak. Oluşturduğumuz bu meclis ile mahalle mahalle sorunları daha kolay teşhis edip, muhtarlar aracılığı ile Atakum Belediyesi’nin ilgili birimine sorunu aktarmış olacağız. Bu tüm Atakumlular için büyük bir kolaylık. Mahalleli yaşadığı problemi çözmek için kalkıp belediyeye gelmek zorunda kalmayacak. Muhtarına derdini anlatacak ve o mahallenin muhtarı bu meclis aracılığı ile mahallesinde yaşanan problemi belediye gündemine taşımış olacak. Oluşturduğumuz bu meclisin Türkiye’de bir örneği daha yok.”  ifadelerinde bulundu.

2-079.jpg

HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPACAK
Oluşturulan meclis ile bir demokrasi örneği ortaya koyduklarını ve sorunların çözüme ulaşabilmesi için ortak akılla hareket ederek herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini dile getiren Deveci, “ Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin artık tek bir partisi tek görüşü ve tek sorumluluğu Atakum’dur. Ben Atakum’a doğru, dürüst, yenilikçi, modern ve çağa uygun bir hizmet anlayışı getirmek için belediye başkanı oldum. Sizler de muhtarı seçildiğiniz mahalleye ve mahalle sakinlerine en iyi hizmeti sunmakla mükellefsiniz. Ben Atakum Belediye Başkanı olarak Atakum’un artısına olacak her türlü konuda sizlerle görüşmeye ve sorunları çözmek için mücadele etmeye varım. Bu zaten benim görevim. Ancak sizler de üstünüze düşeni yaparak, gerektiği yerde elinizi taşın altına koyacaksınız. Hepinizin önünde tekrar yineliyorum. Her türlü konuda görüşmeye ve yardımcı olmaya hazırım. Beni veya Atakum Belediyesi’nin yetki sınırını aşan durumlarda konunun muhatabı hangi kişi ya da kurumsa birlikte gidip hakkınızı aramaya, sorunu çözmeye ben varım. Atakum’u hep birlikte, el ele Türkiye’nin örnek aldığı bir kent haline getireceğiz.” diye konuştu.

1-080.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum