ATAKUM’DA MUHTARLAR BULUŞTU

ATAKUM’DA MUHTARLAR BULUŞTU

 

16 Nisanda yapılacak referandum öncesinde yoğun bir şekilde devam eden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi – Anayasa Değişikliği kampanyasına yönelik olarak, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile Atakumlu Muhtarlar ile buluştular.

MUHTARLAR İLE SABAH KAHVALTISI

Atakum İlçesi’nde ki muhtarlar ile Yalı Kafe’de düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, neden evet ve nasıl bir sistem başlıkları altında muhtarlara hitap ettiler. Muhtarların kendi mahalle ve bölgelerinde çok önemli bir rolü olduğunu özellikle belirten konuşmacılar, yapılacak referandumu vatandaşa en iyi anlatacak ve yansıtacak olan mercilerin başında geldiğini söylediler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği büyük önemi her fırsatta gösterdiğini vurgulayan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “ Bizim liderimiz gücünü her zaman milletinden almıştır. Sadece milletten aldığı güç ile yoluna devam etmiştir. Milleti temsil noktasında ise siz değerli muhtarlarımıza büyük önem vermiştir. Sizlere verdiği değeri en iyi sizler biliyorsunuz. Yıllar yılı bu ülkenin yanlış kişiler ve yanlış bir sistem yüzünden neler çektiğini yine en iyi siz biliyorsunuz. Gün, yeni, güçlü ve gelecek günlerden kaygı duymayan bir Türkiye için el ele, gönül gönüle verme günüdür” diye konuştu.

 

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN BİRLİKTEYİZ

Atakumlu Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, mesele ülke ve vatan olduğunda her şeyin üstesinden geldiğimizi bütün dünyaya defalarca gösterdiklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “ Bu ülke çok zor zamanlardan geçti. Bu ülke üzerinde defalarca oyunlar oynandı. Bu ülke üzerinde defalarca hain planlar yapıldı. Ama Allah’ın da izniyle her seferinde ayağa kalkabildik. Son 15 yıldır ülkenin nereden nereye geldiğini sizler hepimizden iyi biliyorsunuz. Mevcut sistemin defolarını, eksiklerini ve ülkeyi ne hale getirdiğini çok iyi biliyoruz. Bizler birlikte olduğumuzda neler yapabileceğimizi yedi düvele gösterdik. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletiyle birlikte ve sadece milleti için neler yaptığının hep beraber şahitleriyiz. Olmaz denilenlerin olduğu, hayallerin hayal olmaktan çıkıp yaşandığı günleri yaşadık. Dev projeler, dev hizmetler hayata geçti. Şimdi önümüzde bu projeler ve hizmetler kadar önemli bir Referandum var. Buradan da hep birlikte alnımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ise yaptığı konuşmasında, “ Bu ülkede bir tarih yazılıyor. Bu yazılan tarihin en önemli yerlerinden birinde de sizler varsınız. Burada bu ülkenin yaşayan tarihleri konumunda olan bir çok büyüğümüz muhtarımız var. Ülkenin bütün olumsuzluk ve engellemelere rağmen 15 yılda geldiği nokta sizin malumunuz. Bu topraklar ne zaman size ihtiyaç duysa siz oradaydınız. İşte 16 Nisan günü de, tarihi günlerden biridir. Bu tarihi birlikte yazacağımıza eminim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.