Atakum’da ‘Kurban’ Hazırlığı

Atakum’da ‘Kurban’ Hazırlığı
Bölgenin en modern satış ve kesim yeri…

Hazırlıkları tamamlanan Atakum Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yerinin hizmete açıldığını söyleyen Başkan Taşçı, “Bölgenin en modern kurbanlık satışı ve kesim yerini ilçemize kazandırdık. Ekiplerimiz de Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımıza yardımcı olacak” dedi.

Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamlayan Atakum Belediyesi, Kurban Satış ve Kesim Yerini hizmete açtı. Modern satış ve kesim alanlarıyla dikkat çeken Atakum Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanının, hem vatandaşlara hem de satıcılara büyük bir kolaylık olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Hem kurban kesecek vatandaşlarımız hem de kurbanlık hayvan satan vatandaşlarımız için büyük bir kolaylık olacak olan modern kesim ve satış yerimizi hizmete açtık” dedi.

EN HİJYENİK TESİS
Atakum İlçesinde kurulan modern kurban satış ve kesim alanının hazırlıklarının tamamlanarak hizmete açık hale geldiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesine yakışır bir kurbanlık satış ve kesim yeri hazırlandı. Geçtiğimiz senelerde de büyük ilgi gören alanımızı bu yıl daha da modern bir hale getirdik. Hijyen konusuna büyük önem verdiğimiz alanımızda, vatandaşlarımız kurbanlık hayvanlarını alabilecek, dini kurallara göre kesimlerini bölgenin en hijyenik tesisinde yaptırabilecekler. Amacımız, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en güzel şekilde yaşaması, ibadetlerini kolaylıkla yapabilmesidir. Bu anlamda Atakum Belediyesi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” diye konuştu.

KOLAY ULAŞIM
Atakum Belediyesi Kurbanlık Satış ve Kesim Alanına vatandaşların ulaşımı noktasında çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Taşçı, “Atatürk Bulvarı üzerindeki KYK Turgut Özal Kız Öğrenci Yurdunun hemen yanından çıkılarak, İncesu Mahallesindeki satış ve kesim alanımıza ulaşmak çok kolay. Yol boyunca yönlendirme tabelalarımız var. Ayrıca Arife Günü ile Kurban Bayramının birinci ve ikinci günlerinde, öğrenci yurdunun yanından servislerle vatandaşlarımızı alana taşıyacağız. Ayrıca zabıta ekiplerimiz de sürekli görev başında olarak vatandaşlarımıza yardımcı olacak. Atakum Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca Atakumluların yanında olacak” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.