Atakum’da Kadın Dayanışması

Atakum’da Kadın Dayanışması
Atakum İlçesinde, kadın odaklı çalışmalar ve projelerle her kesimin takdirini toplayan Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi, ilçedeki kadın esnafları işyerlerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgilendiriyor.


Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Yöneticisi Fatma Taşçı, merkez çatısı altında birbirinden önemli projeleri hayata geçirdiklerini, kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, bu proje ve çalışmaları daha geniş kitlelere ulaştırmak için girişimlerde bulunduklarını kaydetti. Atakum İlçesindeki kadın esnafları işyerlerinde ziyaret eden Fatma Taşçı, “Çalışmalarımızla binlerce kadına ulaştık, şimdi hedeflerimizi daha da büyütüyoruz” şeklinde konuştu.

‘BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR…’
Atakum İlçesinde binlerce kadının Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezinin projelerinden ve çalışmalarından yararlandığını söyleyen Fatma Taşçı, “Kadınların sosyal, kültürel, sportif ve istihdam odaklı çalışmalar ile buluşturulması, bizim için son derece önemli. Sadece kadınlarla değil, dezavantajlı tüm gruplarla yakın temas halinde bulunuyor ve birbirinden önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız ile bugüne kadar binlerce kadına ulaştık. Şimdi hedeflerimizi daha büyütüyoruz” diye konuştu.

KADIN ESNAFTAN DESTEK
Çalışmaları daha geniş bir kitleye ulaştırmak için tanıtım turları gerçekleştirdiklerini söyleyen Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Yöneticisi Fatma Taşçı, “İlçemizdeki kadın esnaflarımızı, iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Hem çalışmalarımızdan bahsediyoruz hem de planladığımız çalışmalar için fikirlerini alıyoruz. Atakum İlçesinde kadınların daha da güçlenmesi, gerçekleştirdiğimiz kapsamlı proje ve çalışmaların daha geniş kitlelere ulaştırmak için tanıtım turları düzenliyoruz. Kadın esnaflarımız da bu anlamda heyecanımıza ortak oluyor, çalışmalarımıza ilgi gösterip destek veriyor” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.