ATAKUM'DA HALK GÜNLERİ

ATAKUM'DA HALK GÜNLERİ
Başkan Taşçı, gücün kaynağını açıkladı;“Güç kaynağımız, Atakumlu hemşerilerimiz” 

Atakum Belediyesinde, her hafta Çarşamba günleri düzenlenen Halk Günü uygulamasında vatandaşları dinleyen Başkan Taşçı, “Atakum bizim ortak sevdamız. Sevdamızı daha da yaşanılabilir bir hale getirmek için verdiğimiz mücadelede en büyük güç kaynağımız Atakumlu hemşerilerimiz” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirdiği Halk Günü uygulaması kapsamında, Atakumlularla buluşmaya ve sorunlarını, taleplerini, önerilerini dinlemeye devam ediyor. Atakum İlçesinde yaşanan hızlı değişim sürecinin en önemli güç kaynağının Atakumlular olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Projelerimizdeki başarının temelinde, hayata geçirmeden önce vatandaşlarımızla yaptığımız fikir alışverişleri yatıyor” dedi.

HALK GÜNÜNE YOĞUN İLGİ
Atakum Belediyesinde her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirilen Halk Günü uygulaması, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Atakum İlçesinde gerçekleştirilen ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili fikirleri alınan Atakumlular, öncelikli sorunları ve önerileri hakkında da bilgi veriyor. Halk Günü uygulamasını son derece önemsediklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum İlçesi hızla büyüyor. Bu büyüme ile birlikte değişimin ve gelişimin de hızlı bir şekilde devam ettiği ilçemizde, ortak akıla önem veriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen önerileri, şikayetleri büyük bir titizlik içerisinde değerlendiriyor, bu bilgiler ve paylaşımlar ışığında çalışmalarımıza yön veriyoruz. Halk Günü uygulaması ile her hafta Çarşamba günlerinde vatandaşlarımızla Atakum Belediyesinde buluşuyoruz. Kişisel sorunlarından, ilçede sürdürülen çalışmalarımıza kadar her konuda paylaşımlarda bulunduğumuz vatandaşlarımıza, imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya, yanlarında olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

SÜREKLİ ALANDAYIZ
Atakum Belediyesi olarak hayata geçirdikleri tüm projelerin öncesi ve sonrasında mutlaka Atakumlularla fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Taşçı, “Projelerimizin ve sürdürülen çalışmalarımızın takibi noktasında, sürekli olarak alandayız. Bu kapsamda mahallelerimizde, vatandaşlarımızla buluşuyor, önerilerini alıyoruz. Ulaşamadığımız vatandaşlarımız için de halk günü gerçekleştiriyoruz. Atakum İlçesinin geleceğine yön veren, yaşam kalitesini daha da arttıracak projelerimizle, örnek bir konuma ulaştık. Projelerimizdeki başarının temelinde, hayata geçirmeden önce vatandaşlarımızla yaptığımız fikir alışverişleri yatıyor. Atakum’da birlikte düşünüyor, birlikte hayata geçiriyor ve birlikte yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlikten aldığımız güç ile birbirinden önemli projeleri halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum