ATAKUM'DA DEVECİ DÖNEMİ BAŞLADI

ATAKUM'DA DEVECİ DÖNEMİ BAŞLADI
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Belediyemizin mührünü teslim aldık. Bizi bu göreve layık gören siz değerli hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Atakum Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde yeni Başkan Cemil Deveci, eski Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın elinden belediyenin mührünü alarak görevine başladı. 

d3nvwkxxsaiw0sq.jpg

Cemil Deveci, uzun süren bekleyişin ardından mazbatasını dün İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ayfer Pirdal Akın'dan teslim almıştı. Deveci, mazbatayı teslim almasının ardından eşi Gülay Deveci ile birlikte tebrikleri kabul etti ve seçim kurulu önündeki partililerle buluştu. Burada bir açıklama yapan Deveci, "Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mazbata bu işin başlangıcı.5 yıl süreyle sizin de desteğinizle birlikte her yaptığımız şey kamuya açık olacak ve örnek bir belediye olacağız" dedi.

d3nvwktxkaaqirh-002.jpg

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Belediyemizin mührünü teslim aldık. Bizi bu göreve layık gören siz değerli hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

d3nvwktxsaeh6zq-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum