Atakum’da anlamlı iftar..

Atakum’da anlamlı iftar..
Atakum Kaymakamlığı tarafından Şehit aileleri ve Gazilere verilen iftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı...

 “Türkiye öyle bir ülkedir ki, bir karış toprağını vermemek adına canını vermekten dahi kaçınmayacak kadar ülkesine aşık insanlarla doludur” dedi.


Atakum Kaymakamlığı tarafından Şehit aileleri ve Gaziler ile ailelerine iftar yemeği verildi. Yalı Kafe’de düzenlenen iftar yemeğine Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Bilal Erim, Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği Başkanı Necati Yılmaz ile derneklerin yöneticileri katıldı.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu yaptığı konuşmada Şehitlerin ve Gazileri her zaman minnet duygusuyla andıklarını söyleyerek, “Ülkemiz tarihi boyunca toprak bütünlüğü için canını vermekten kaçınmayan vatan evlatlarının omuzlarında yükselmiştir. Şehitlerimiz sadece analarının evlatları değil, bu milletin evlatlarıdır. Dolayısıyla da aileleri bizlere Şehitlerimizin emanetidir. Aynı şekilde bayrağımız huzur içerisinde dalgalanması uğruna Gazi olan kıymetlilerimizle de gurur duyuyoruz” dedi.

Şehit ailelerinin ve Gazilerin ülke için çok önemli ve değerli olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye öyle bir ülkedir ki, bir karış toprağını vermemek adına canını vermekten dahi kaçınmayacak kadar ülkesine aşık insanlarla doludur. İşte o vatanına, bayrağına aşık Şehitlerimizin aileleri bizler için o kadar önemlidir ki. Gencecik yaşta yavrularını kara toprak altına bırakan, sonrasında mezar taşlarında avunmaya çalışan Şehit anaları, bizim de anamızdır. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizim gururumuzdur, onurumuzdur” diye konuştu.

İftar yemeğine katılan dernek temsilcileri adına konuşma yapan Samsun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ederek, “Unutulmamak, hatırlanmak bizler için önemlidir. Bu önemden hareketle bizleri bu akşam aynı iftar sofrasında buluşturan Kaymakam Bakoğlu’na ve katılımıyla bizleri mutlu eden Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.