ATAKUM TÜRKİYE'NİN YILDIZI OLACAK

ATAKUM TÜRKİYE'NİN YILDIZI OLACAK
Taşçı'nın büyük hedefi;'Türkiye'nin yıldızı olacağız'

Karadeniz’in en yüksek nüfus artışına sahip olan Atakum İlçesinin ihtiyaçlarını karşılamak için kapsamlı çalışmalara imza attıklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak çalışmalarımız, ilçemizde yaşanan hızlı yapılaşma ve hızlı nüfus artışıyla aynı orantıda artıyor” dedi.

İlçe nüfusunun hızlı artmasının belediyecilik faaliyetlerine de yansıdığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Belediyecilik hizmetlerimizin, artan nüfusun taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak ölçüde artması gerektiğinin bilincinde hareket ediyoruz. Yaptığımız doğru planlamalarla Atakum İlçesinin her karışına aynı eşitlikte hizmet götürüyoruz. Hizmet sınırlarımız içerisinde bulunan 56 mahallede yaşayan 200 bini aşkın vatandaşımıza tek tek ulaşmaya çalışarak, onların öneri ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

HALKIMIZIN HAYALLERİ DEĞERLİ
Atakum’u ilçede yaşayan vatandaşlarla birlikte ortak akılla yönettiklerinin altını çizen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum büyük bir aile ve bu ailenin her ferdinin düşüncesi bizim için değerli. ‘Hayalimizdeki Şehir Atakum’ sloganımızdan da hareketle, vatandaşlarımızın hayal ettiği ne varsa Atakum Belediyesi olarak inceleyip, hayata geçirmek için adımlar atıyoruz. Bugüne kadar Atakum’da hayata geçirdiğimiz tüm projelerde halkımızın fikirlerini önemseyerek hareket ettik. Bu sayede Atakum, ortak akılla birbirinden güzel projelerin hayata geçtiği, Türkiye’nin parlayan yıldızı konumunda olan bir ilçe haline geldi” ifadelerini kullandı.

AKADEMİK FİKİRLERİ ÖNEMSİYORUZ
Atakum’da çok güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergilendiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı Taşçı, Üniversite ile belediye işbirliğini kuvvetlendirdiklerini belirterek, “Ondokuz Mayıs Üniversitesinin de ilçemizde bulunması nedeniyle Atakum, her yıl yaklaşık 60 bin civarında akademik personel ve öğrenciyi barındırıyor. Bu anlamda bir üniversite kenti olan Atakum’da, Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden olan Ondokuz Mayıs Üniversitesinin birbirinden kıymetli akademisyenleriyle sürekli görüş alışverişleri yaparak, hayata geçirdiğimiz ve planlama aşamasında olan projelerimiz ile ilgili fikirlerinden istifade ediyoruz. Yine öğrenci-belediye birlikteliğinin en iyi örneğini de, hayata geçirdiğimiz ve sadece gençlere özel birimimiz olan Atakum Belediyesi Gençlik Masası projemiz ile sunmuş olduk” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum