Atakum, Ramazanda kucaklaştı

Atakum, Ramazanda kucaklaştı

 

Atakum Mahalle İftarları kapsamında İstiklal Mahallesi sakinleri, hazırlanan dev iftar sofrasında buluştu. Örnek bir birliktelik ortamının sağlandığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayında, Atakum kucaklaştı. Bu birlikteliğe vesile olmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Her akşam farklı bir mahalleye kurulan dev iftar sofralarında Atakumluları buluşturan Atakum Belediyesinin durağı bu kez İstiklal Mahallesi oldu. İstiklal Camii önünde kurulan iftar sofrası, mahalle sakinlerinin yanı sıra muhtarlar ve meclis üyeleriyle bir araya getirdi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftar sonrası yaptığı konuşmada vatandaşları, projeler ve çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

 

‘DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR…’

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve ilçe yönetiminin de katıldığı iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2017 yılında açılışı gerçekleşen, açılışı gerçekleşecek ve hayata geçirilecek projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. İstiklal Mahallesine, içerisinde halı saha, spor alanı ve çocuk oyun parkının bulunduğu bir kompleks kazandırmak için düğmeye bastıklarını söyleyen Başkan Taşçı, “İstiklal Mahallesi, yapılaşmanın hızlı olduğu yaşam merkezlerimizden. Bu anlamda çalışmalarımızı, bu hızlı yapılaşma ve nüfus artışını da planlayarak gerçekleştiriyoruz. Bir çok önemli projeyi yine bu lokasyon çevresinde hayata geçiriyoruz. Her geçen gün daha da güzelleşen, daha da yaşanılabilir bir ilçe haline gelen Atakum için daha yapacak çok işimiz var. 2017 yılı, bu anlamda önemli projelerin vatandaşlarımızla buluşturulduğu bir yıl olacak” diye konuştu.

 

‘GÜCÜ VATANDAŞIMIZDAN ALIYORUZ’

Atakum İlçesinde özellikle yollarım yapım ve onarım çalışmalarını hızlı şekilde sürdürdüklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Yapılaşmanın hızlı olduğu yerlerde, yol sorunu da beraberinde gelir. Bu düşünceden hareketle, vatandaşlarımızın sorun yaşamaması için çalışıyoruz. 2016 yılında toplam 18 Milyon TL’lik yol çalışması gerçekleştirdik. Aynı kapsamda, 2017 yılında sathı kaplama, kilit taş parke ve asfalt olmak üzere 20 Milyon TL’lik bir yatırım hedefliyoruz. Hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızı tamamladığımızda, Atakum İlçesinin tüm yolları çok daha kullanışlı ve çok daha güzel olacak. Sadece rutin belediyecilikte değil, sosyal belediyecilikte de önemli adımlar atıyor, ilçemizi geleceğe taşıyoruz. Bunu yaparken de gücü vatandaşlarımızın bize duyduğu güvenden alıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.