Atakum meclisi iftarda buluştu..

Atakum meclisi iftarda buluştu..
Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve ailelerini ağırladığı iftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Farklı siyasi görüşlerden ama aynı ilçeye sevdalı bir meclise sahibiz.

Bu birliktelik içerisinde 15 ayı geride bıraktık. Hepimizin heyecanı daha iyi bir Atakum için” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesi Meclis Üyelerini ve ailelerini verdiği iftar yemeğinde ağırladı. Atakum Belediye Meclisindeki birlik ve beraberlikten bahseden Başkan Taşçı, çevre ülkelerde Müslüman ve Türklerin yaşadığı zulümlerin de sona ermesi için dua ettiklerini belirtti.

Yalı Kafe’de düzenlenen, AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı iftarda birlik ve beraberlik adına önemli bir buluşma sağlandığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Farklı siyasi görüşlerden ama aynı ilçeye sevdalı bir meclise sahibiz. Bu birliktelik içerisinde 15 ayı geride bıraktık. Hepimizin heyecanı daha iyi bir Atakum için. İlçemizin daha iyiye kavuşması, daha iyi hizmetler almasını kendisine dert edinen tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu akşam da burada Ramazan Ayının birleştirici, bütünleştirici maneviyatından hareketle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.

Çevre ülkelerdeki karışıklıklara dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çevre ülkelerde hem Müslüman din kardeşlerimiz hem de Türk soydaşlarımız zulüm altındadır. Bizler tek bir yürek olarak bu zulümlerin sona ermesini, içerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayını onların da bizler gibi huzur içerisinde yaşamasını diliyoruz. Çevremizde yaşanan bu olaylar karşısında ülkemiz için her zamankinden çok birlik ve beraberlik gerekiyor. Partisi, siyasi görüşü ne olursa olsun herkes birlik içerisinde olmalı. Biz bunu yerelde ortaya koyuyoruz. Yerelden genele bunun sirayet edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.