Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

ATAKUM İLÇESİNE ÖĞRETMENEVİ İHTİYAÇ

    Atakum İlçesi hızla gelişen, denizi, doğal güzelliği ve imar durumuna göre yapılaşma olduğundan konut alımları itibar gören ilçedir.

    Eğitimci olduğum için, öğretmenler Atakum’da Öğretmenevi’nin olmayışının, bir arada olamamanın zorluklarını ifade etmekteler.

    Öğretmenlerin boş zamanlarında beraber olacakları mekânın olması, her yönüyle bakıldığında daha çok önem taşımaktadır. Sosyal yaşamda acılar üzüntüler beraber paylaşılır, eğitimciler bir birlerine daha çok kenetlenir, mutluluk ve huzur olur.

    Yapılacak olan binada, diğer hizmet birimleri olacağından oralarda çalışan insanlar da olacaktır. Diğer İllerden gelen eğitimciler de hizmet vereceği için İlçeye kazanç sağlayacaktır. Eğitimciye ne kadar çok önem verilirse, eğitimin başarı çıtası o kadar yükselir.

    Sayın belediye başkanının genç ve çalışkan olduğu görülmekte bu önerimizi benimseyip, Öğretmen evinin yerinin eğitimcilerle beraber tespit edilmesi, Sayın Samsun vekillerinin de Ankara’dan mali desteği sağlayacak vekillerin olduğu izlenimlerini taşımaktayız.

    Bir işi düşünmek yarısını yapmak demektir. Eğitimcilere yapılan hizmet, boşa yapılan yatırım değildir.

    Sayın siyasiler, hizmeti yerine getirmenin mutluluğunu yaşamak, sizlere ayrı bir huzur verir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR