ATAKUM GÜZELLEŞİYOR

ATAKUM GÜZELLEŞİYOR
Başkan Taşçı çalışmaları inceledi

Atakum İlçesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesi her geçen gün biraz daha güzelleşiyor, daha yaşanılabilir bir kent haline geliyor” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede sürdürülen belediyecilik çalışmalarını yakından takip ederek, yerinde inceliyor. Ataum İlçesinin neredeyse tamamında kapsamlı bir çalışma programı ile hareket ettiklerini söyleyen Başkan Taşçı, “İlçemizin değişimi ve gelişimini hızlandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Atakum İlçesi her geçen gün biraz daha güzelleşiyor, daha yaşanılabilir bir kent haline geliyor” dedi.

‘DOĞRU YOLDAYIZ..’
Kamalı Mahallesinde başlayan yol yapım ve kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle sakinlerinden çalışmalar hakkında fikirlerini aldı. Yıllarca köy statüsünde olan ve hizmet noktasında ciddi eksikleri olan mahallelerde önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum İlçesinde yeni yolların açılması, eski yolların yeniden onarılması ve yeni hale getirilmesi için kapsamlı bir çalışma programı içerisinde hareket ediyoruz. Bu kapsamda Kamalı Mahallemizde sürdürdüğümüz çalışmaları mahalle sakinleriyle birlikte yerinde inceledik. Özellikle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimizde ciddi bir değişim sağladık. ‘Örnek Köy’ çalışmalarımız çerçevesinde gerçekleştirilen bu uygulamalar ile çamurlu yollardan, kilitli parke taşlarla döşeli yollara hızlı bir geçiş yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler, doğru yolda olduğumuzun göstergesi” dedi.

GÜNDE 30 BİN KİLİTLİ PARKE TAŞI
Atakum Belediyesi Kilitli Parke Taşı Tesisleri sayesinde hizmetlerin daha hızlı bir şekilde halka sunulduğunu kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi Kilitli Parke Taşı Tesislerinde hızlı bir üretim var. Bu üretim hizmetlerimizi halkımıza sunmamız noktasında bize ciddi bir hız kazandırıyor. Günde 30 bin kilitli parke taşı üretilen tesisimizde, ertesi güne tek bir taş bile kalmıyor. Üretilen taşlar aynı gün içerisinde ilçemizdeki sokaklara döşeniyor. Bu ciddi bir rakam, önemli bir belediyecilik başarısıdır. Hizmet noktasında ayağımızı asla gazdan çekmiyoruz. İlçemizin değişimi ve gelişimini hızlandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Atakum İlçesi her geçen gün biraz daha güzelleşiyor, daha yaşanılabilir bir kent haline geliyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.