Atakum Demokrasi Nöbetinde

Atakum Demokrasi Nöbetinde
Hain darbe girişiminin gerçekleştirildiği anlarda sokaklara dökülen ve 8 gündür demokrasi nöbetini büyük bir kararlılıkla sürdüren Atakumlular, nöbetlerini her gece Atakum Belediyesi yanında sürdürüyor

Atakum Belediyesi yanında Başkan İshak Taşçı öncülüğünde sürdürülen demokrasi nöbetine katılan Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Pijamalarıyla tankların önüne koşan milletimiz, sadece bu eşkıya grubuna değil, dünyaya bağımsızlığın, vatanın, bayrağın ne olduğunu gösterdi” dedi.

Hain darbe girişiminin gerçekleştirildiği anlarda sokaklara dökülen ve 8 gündür demokrasi nöbetini büyük bir kararlılıkla sürdüren Atakumlular, nöbetlerini her gece Atakum Belediyesi yanında sürdürüyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın öncülüğünde sürdürülen nöbeti ziyaret eden Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Atakumlulara destek verdi. Atakum Demokrasi Nöbetine katılarak Atakumlulara seslenen Vali Şahin ve Başkan Yılmaz, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi.

‘PİJAMAYLA TANKIN ÖNÜNE KOŞAN MİLLETİMİZ..’
Demokrasi nöbetindeki Atakumlulara, önemli misyonu yerine getirdiklerini belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Çok önemli bir misyonu yerine getiriyorsunuz. Tarihe derin izlerle not düşüyorsunuz. 15 Temmuz akşamı ülkemiz sarsıldı. Karanlık güçler, şer odakları, asker üniforması içinde ülkemize bombalar yağdırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen milletimiz bir destan yazdı. Pijamayla tankların üstüne koşan milletimiz büyük bir iş başardı. Sadece bu eşkıya grubuna değil, dünyaya bağımsızlığın, vatanın, bayrağın ne olduğunu gösterdik. Şimdi meydanlarda süren demokrasi nöbetlerinde de göstermeye devam ediyoruz” dedi.

‘MİLLETİMİZİN DURUŞU HAİNLERE DERS OLSUN’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise konuşmasın demokrasi nöbetlerinin sürdürülmesinin önemine dikkat çekerek, “Böyle haince girişimler karşısında milletin sessiz kalacağını, ihanetlerini kendi adlarına mutlu sonla bitireceklerini zannedenler ne kadar yanıldıklarını gördü. Türk Milletinin Bir hafta önce ortaya koyduğu duruş sadece ülkemizi bölmek isteyen vatan hainlerine değil, gözünü ülkemizin üzerine diken ülkelere de ders oldu. 7’den 77’ye sokaklara dökülen halkımız, dedelerimizin Çanakkale Savaşında, Kurtuluş Savaşında gösterdiği vatan aşkını ortaya koydu. Su uyur, düşman uyumaz derler. Düşman uyumuyorsa Türk Milleti hiç uyumaz. Demokrasi nöbetlerinde meydanları doldurur, hainlere karşı duruşunu ortaya koymaya devam eder” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.