'Atakum değerine değer katacağız'

'Atakum değerine değer katacağız'
Atakum İlçesindeki emlakçılarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirmeye hazırlandıkları projelerinden bahsederek...

 "Seyir Terası, Osmanlı Hamamı, Döner Kule, Akvaryum Park, Kapalı Spor Salonu, Kent Meydanı ve Lozan Çarşı Cadde projeleri yakında hayata geçecek. İlçemizin değerine değer katılacak" dedi.

 

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçesindeki emlakçılarla bir araya gelerek belediye çalışmalarından bahsetti. Yalı Kafe’de düzenlenen istişare ve bilgilendirme toplantısına ilçedeki emlakçıların yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ile Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral katıldı.

'ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRİYORUZ'
Atakum İlçesinde son bir yıllık süreçte gerçekleştirilen çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Az zamanda önemli çalışmalara imza attık. Bu anlamda önümüze koyduğumuz hedeflere birer birer ulaşıyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümü için sağlam temellere dayalı çalışmalar gerçekleştireceğimizi söylemiştik. Bugün gelinen noktada rutin çalışmalarımız en üst düzeyde sürerken, sosyal belediyeciliğin temel gerekliliklerini yerine getirerek projelerimizi hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

'EKSİKLERİ GİDERİYORUZ'
İlçenin öncelikli sorunlarını ve eksiklerini bilerek göreve talip olduğunu ve bu durumun kendisine hem zaman hem de avantaj kazandırdığını ifade eden Başkan Taşçı, “Eksiklerin bir an önce giderilmesi için düğmeye bastık ve girişimlerimiz sonucunda ilçemize noter gelmesine öncülük ettik. Yine en büyük eksikliklerden birisi olan ilçe hastanesi için girişimlerimizi tamamladık, yakın zamanda halkımıza hizmet vermesini hedefliyoruz. Aynı şekilde Seyir Terası, Osmanlı Hamamı, Döner Kule, Akvaryum Park, Kapalı Spor Salonu, Kent Meydanı ve Lozan Çarşı Cadde projeleri de kısa sürede hayata geçirilecek ve ilçemizin değerine değer katacak projelerimiz” şeklinde konuştu.

'MİLLET AŞKIYLA ÇALIŞACAĞIZ..'
Memleketi Samsun’u mecliste temsil edecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını duyduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, “13 yıldır ülkemizin yaşadığı büyük değişim ve gelişim ortada. Sağlıktan eğitime, sosyal hayattan ekonomiye kadar hayatın her alanında büyük bir gelişim sağlayan AK kadrolar, bundan sonra da aynı millet aşkıyla çalışacaktır. Ben de memleketimi mecliste temsil edeceğim için mutlu ve heyecanlıyım. Adaylığım, AK Partinin hem kadınlara hem de gençlere verdiği önemin bir göstergesi. Biz de buna layık olarak çalışacağız ve şehrimize yapılacak yatırımların öncülüğünü yapacağız” dedi.


Konuşmaların ardından sohbet ortamında geçen toplantıdan sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ve Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral ile toplantıya katılan emlakçılar hatıra fotoğrafı çekindi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.