ATAKUM DAMGASI

ATAKUM DAMGASI
İstanbul’daki Samsun Günleri’ne ‘ATAKUM’ damgası..

SAMKON tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri İstanbul’da yaşayan Samsunluları Yenikapı Miting Alanında buluşturdu. Fuara damga vuran Atakum Belediyesi standında ziyaretçilere Belediye faaliyetleri ve ilçe hakkında bilgiler verildi.                             

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanında düzenlenen tarihin en büyük Samsun buluşması, Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri, 22-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da Samsun rüzgârı estirdi. Samsunlu yerel sanatçıların ve Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı fuara Atakum Belediyesi standı damga vurdu. Düzenlenen gecede fuara verdiği katkı ve destekten dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı adına Atakum Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Yalnız’a ödül verildi.

Samsun Tanıtım ve Turizm günlerinin en çok ziyaretçi ağırlayan standı Atakum Belediyesi oldu. Standı ziyaret edenler, Atakum Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen ve planlanan projelerle ilgili bilgiler alırken, fuarın ikinci akşamı gerçekleştirilen Mustafa Ceceli konseri ile doyasıya eğlendiler. Diğer ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları, yöresel ürünlerin sergilendiği stantların bulunduğu Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri, 24 Eylül Pazar günü de ziyaretçilerini ağırlayarak son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.