ATAKUM BÜYÜYOR

ATAKUM BÜYÜYOR
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yoğun şekilde göç alan ilçenin kültürel ve ve fiziki kazanımlarından bahsederek, "Projelerimizi hızla gerçekleştirerek Atakum'u yaza hazırlıyoruz"dedi.

HIZLA BÜYÜYORUZ!

TURİZM DONATI ALANLARI
Atakum'da yakın zamanda hayata geçirilecek birkaç projeden bahseden Taşçı, "Atakum Karadeniz Bölgesi'nin en hızlı büyüyen ilçesi olması sebebiyle Atakum Belediyesi olarak turizm donatı alanlarını artırmaya çalışıyoruz" ifadesinde bulundu.

ÇAKIRLAR BÖLGESİ
Taşçı, "Çakırlar bölgesinde yayla konaklama tesisleri için Orman Bakanlığı ile yazışmalarımız devam ediyor. Taflan ve Çatmaoluk bölgesinde 'Akarsu rekreasyon' projemiz de devam ediyor. Osmanlı Hamamları projesinin ihalesine çıkıyoruz."diye konuştu.

ÇARŞI CADDESİ
Çarşı Caddesi projesiyle ilgili olarak Taşçı, "Atakum ilçesinde sadece Çarşı Caddesi değil Samsun'umuzun kimliğini yansıtacak objelerin de içinde yer aldığı bir Çarşı Caddesi projemiz var. Bu projenin ihalesi de Mayıs ayında gerçekleşecek" müjdesini verdi.

CİDDİ GÖÇ VAR
Atakum ilçesi çevre ilçelerden ve illerden ciddi anlamda göç alıyor. Özellikle yaz aylarında günübirlik de olsa çok sayıda yerli turistimiz ziyarete geliyor. Kültürel etkinliklerde fiziki yapılara kadar her türlü konuda belediye  olarak Atakum ilçesinin önünü açmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz"dedi. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.