ATAKUM BELEDİYESİ VALİ ŞAHİN’İ AĞIRLADI

ATAKUM BELEDİYESİ VALİ ŞAHİN’İ AĞIRLADI
Samsun Valisi İbrahim Şahin Atakum Belediyesi'ni ziyaret ederek Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile başkanlık makamında görüştü.

Atakum İlçe Kaymakamı Ali Bakoğlu'nun da katıldığı ziyaret programında, Samsun ve Atakum'a dair görüş ve düşünceler Vali Şahin' e aktarıldı.
HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI
İlk olarak Atakum Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıda kurum müdürlerinden bilgi alan Vali Şahin, daha sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti. Vali Şahin, Samsun'un değişimi ve gelişimi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çekti.

VALİMİZE TEŞEKKÜ EDİYORUZ
Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Taşçı, “ Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin'in belediyemizi ziyareti ve güzel dilekleri için kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi tecrübe ve donanımlarıyla şehrimize önemli katkılar sağlayacak önemli bir isimdir. Hedefimiz, kendisinin de söylediği gibi Samsun'un değişimi ve gelişimine katkı sağlamaktır. Atakum Belediyesi olarak bizler, aldığımız sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. İlçemiz ve şehrimizi hak ettiği noktalara getirmek üzere çıktığımız bu yolda, sayın valimizin varlığını bizim için önemli bir şans olarak değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.