ATAKUM BELEDİYESİ GENÇ SPORCULARI BİR ARAYA GETİRDİ

ATAKUM BELEDİYESİ GENÇ SPORCULARI BİR ARAYA GETİRDİ
Samsun Atakum Belediyesi düzenlediği olduğu turnuvada 2004 ve 2005 doğumlu genç sporcuları tesislerinde bir araya getirerek kaynaştırdı.

MADALYA VE KUPA TÖRENİ YAPILACAK
Devam eden turnuvaya  İstanbul'dan Beşiktaş'ın alt yapı takımı, Çaykur Rizespor'un Alt yapısı, Trabzonspor'un alt yapısı katıldı. Ayrıca Samsun'u temsilen Samsunspor'un altyapısı, Kadıköyspor 2004/2005 doğumlu sporcular, Atakum Belediyespor 2004/2005 doğumlu sporcular katıldı. Atakum Belediyesi gerçekleştirdiği bu turnuvada gençlerin birbirleri ile kaynaşmasını amaçlıyor. Turnuvada birinci olan takıma madalya ve kupa töreni yapılacak.

"BAŞKAN İSHAK TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Gerçekleşen turnuvada Çaykur Rizespor alt yapı antrenörleri Hakan Turanlı, Bilal Kara Fazlığlu, Aydın Turan, Ali Köseoğlu açıklamalarda bulundu. Antrenör Hakan Turanlı, " Burada 1'nci olmamın o kadar büyük bir önemi yok. Asıl amaç gençlerimizin birbirleri ile kaynaşmaları ve fair play ruhu kazanmalarıdır. Düzenlen turnuva şenlik havasında geçiyor. Gençlerimiz yaz tatillerini spor yaparak değerlendiriyor. Bu bizim gerçekten çok güzel bir aktivite oldu. Öncelik Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Yararlı bir aktivitede gençler buluşturuldu" dedi. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.