ATAKENT SAPAĞINDA ZULÜM ÇEVİRME!

ATAKENT SAPAĞINDA ZULÜM ÇEVİRME!
Trafik şubesine bağlı bir ekip Samsun-Sinop yolu üzerinde Atakent sapağında araçları tek tek çevirip cezalar yağdırdı.

Trafik şubesine bağlı bir ekip Samsun-Sinop yolu üzerinde Atakent sapağında araçları tek tek çevirip cezalar yağdırdı. Ceza yiyen vatandaşlar 'böyle zulüm olur mu ramazan ayında' diyerek isyan etti. Şehirler arası bölünmüş yolda 88 km/sa hız ile radar cezası yiyen vatandaşa 235 lira ceza yazıldı. Yol kenarında çevrilen araçların sahipleri ve ailelerinin zor anlar yaşadı. Mübarek Ramazan ayında yıldıran trafik cezaları ''devlet milletinin cebine göz mü dikiyor?'' sorularının kamuoyunda dillenmesine sebep olmakta.

qqq22222.jpg

NE BU REZALET?
Şehirlerarası çift yönlü bölünmüş karayollarında normal hızla seyreden  araçlara ceza yazılması 'bu ne rezalet' dedirtti. Bu ceza işleminin keyfi bir uygulama olup olmadığı çok konuşulacak. Özellikle tatil günlerinde ortaya çıkan bu keyfiyet, hatta keyfiyetin içinde oluşturulan kurallara binaen ve sıradan ceza yazılması ne kadar hukuki? 

qqqq3333-001.jpg

MİLLETE TUZAK MI?
Devlete olan bağlılık derecesi milletler arası bir ölçüme tabi tutulsa binlerce yıllık tarihinden de bellidir ki Dünyanın devletine bağlı milleti olan Türk milleti, zor zamanlarda devletini her şartta kurtarmayı ateş olsa da kendine yük görmemiştir. Bu kadirşinas milleti devletine küstürecek konulardan biri de köşe başlarında tuzak kurar gibi keyfi cezaların yazılıyor olması.

qqqqqqqqq5455-001.jpg

ZULÜM DEĞİL DE NEDİR?
Doların 6 liraya çıktığı günümüz Türkiye'si koşullarında gelecek kaygısı ve korkusu içinde yaşamını sürdürmeye çalışan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 1 liranın dahi hesabını yapacak kadar stresli günler yaşarken asgari ücretlilerden dahi vergi kesilerek, bu vergiler sayesinde maaş alan Polis memurlarından bazısının yaptıkları zulüm değil de nedir? 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum