Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

AT CANBAZI İSRAİL

 

Kadim tarihin örnekleri ile İSRAİL ve YAHUDİLİK dünya milletlerini her zaman aldatmış ,  HAK ve HAKİKATLERİ kendi ÇIKAR ve MENFAATLERİ AÇISINDAN KİTAPLARINI DAHİ TAHRİF ETMİŞTİR.

EN ÇOK PEYGAMBER ÖLDÜREN, IRKÇILIK  FİKRİ ÜZERİNE İNŞA EDİLMİŞ İNANÇLARI, diger milletleri GOYİM,” Hayvan”olarak gören, Onların hak ve hukuklarını tanımayan, her türlü tasarrufu kendi  kitaplarına iliştirerek, kendilerini üstün ırk olarak gören, SAPIK ve zihniyetin varlığını çağlar boyu görmekteyiz.

Yahudi milletinin İspanya’dan KOVULMASI, Osmanlının kapılarını açarak kabul etmesi, Yakın tarih, Hitler Almanya sından kaçışları ve ülkemize bu günkü Suriye olayının aynısı gibi SIĞINMALARI tarihi vakalar iken, Yahudilerin kök saldığı, AMERİKA’dan ne zaman kovulacakları sorusu akla gelmektedir.

İslamiyet’in kesinlikle YASAK ettiği , FAİZ üzerine kurdukları düzen ağının ellerindeki bankalar ile, her yere ulaşmış olması, oturdukları yerden, EN KAZANÇLI işi yapar duruma getirmiştir. Karşılığı olmayan DOLAR alış verişinin, Amerika da yine , Yahudi kökenli aile tarafından yürütülme hakikati, Amerika’nın ne denli, bir Amerika olduğunu göstermesi bakımından önemlidir. İsrail’in Kukla oynatıcılarından biri olan.İsrail Savunma Bakanı,  MOŞE YALOON’un Suriye konusundaki son beyanatlarında, “BAKLAYI AĞZINDAN ÇIKARDI” tabiri ile gündeme oturmuştur. 

Moşe Yaloon ABD deki, düşünce kuruluşu Woodrow Wilson un merkezindeki yaptığı toplantıda bir soru üzerine, Suriye’yi hali hazırdaki parçalara ayırarak federal bir sisteme çekmek istediklerini. ALEVİSTAN-Kürdistan-DURZİSTAN ile birlikteliklerini, DEAŞ-EL KAİDE-NUSRA CEPHESİ-ve ılımlı MUHALİFLER’ i karşı görüş olarak, dile getirerek yedi parçalı  bir Suriyeyi örnek vermiştir.

“Böl parçala ve yut “ zihniyetini açıkça ortaya koyan bu görüş’ün, İRAK’ tan sonra SURİYE FACİASI OLARAK ortaya çıkması, İnsanlık ve Batı adına bir yüz karası olmuştur.

 Aynı filmleri kırk yıldır ülkemiz dede çeviren bu zihniyetin, işlediği cinayet ve ihanetlerin haddi hesabı yoktur. Kandırdığı batı ve ABD yi, öne sürerek çevirdikleri entrikalar, Hiçbir inanç ın kabul edemeyeceği boyutlardadır. Bu gün Akdeniz de boğulan binlerce çocuk,kadın,erkek,evlerinden yurtlarından edilen milyonlarca insan, harabe haline gelen şehirler bu fecaatin görüntüsüdür. Bunlardan zevk alan, iyi yapıldı diyen bir zihniyetin, İNSANLIK’ la alakasının olmamasıdır. Sadece kendilerini kandırarak, İnsanlığa zulmeden ZALİMLERİN elbette ki gidecekleri yer, dayanılmaz ateşler içinde olan CEHENNEM olacaktır.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR