ASLAN,’LİGİN İKİNCİ YARISINA ÜÇ PUANLA BAŞLADIK’

ASLAN,’LİGİN İKİNCİ YARISINA ÜÇ PUANLA BAŞLADIK’
Termespor yönetim kurulu ikinci başkanı Kadir Aslan,”Ligin ikinci yarısına Ünyespor maçı galibiyeti ile başladık ve bunun devamını getireceğiz.Biz iyi bir ekibiz “dedi.

'MAĞLUP ETMEYİ BAŞARDIK'
Ünyespor karşısında üstün bir oyun sergilediklerini dile getiren sarı-siyahlı ekibin yönetim kurulu ikinci başkanı Kadir Aslan,” Sezonun ilk yarısında mağlup etiğimiz Ünyesporu saha ve seyircisi önünde ikinci kez yine mağlup etmeyi başardık ve her iki yarında iyi bir oyun sergileyen futbolcularımızı kutluyorum. Taraftarlarımız ile bizi maçtan sonra akşam yemeğinde Terme Ulusoy tesislerinde ağırlayan ve değerli hayır işadamı İmran Okumuşa Termespor adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

'İYİ BİR BAŞALANGIÇ YAPTIK'
Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Turhalspor maçının hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren başlayacaklarını belirten ikinci başkan Aslan,”Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık ve bunun devamını getirmek için çalışacağız. Kendimize ve de güveniyoruz. Biz çok mücadele eden bir ekibiz. Ünyespor karşısındaki iyi futbolumuzu Turhalspor maçında da sergileyeceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızı bu maçta'da yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.