ASKON’dan Samsun Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

ASKON’dan Samsun Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u makamında ziyaret etti

SAMSUN’DA ASAYİŞ BERKEMAL!

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u makamında ziyaret etti.

SAMSUN - ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a Samsun Emniyeti olarak 15 Temmuz’da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY ile yapılan mücadelede başarılar dileyerek, göstermiş oldukları kararlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ASKON Samsun Şube Başkanı Mehmet Furkan Okudan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye’nin 15 Temmuz’da millet olarak üstün bir mücadele örneği sergilendiğini ve bu konuda herkesin üzerine düşen görevi tam anlamıyla yerine getirdiğini belirten Yavuz, 15 Temmuz’dan sonra da millet olarak bu darbenin üstesinden gelmek ve sosyal hayatın normale dönmesi için ne gerekiyorsa yapılacağından kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğine vurgu yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.