ASKON'DAN İŞKUR ZİYARETİ

ASKON'DAN İŞKUR ZİYARETİ
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi, İŞ KUR Samsun İl Müdürü Haşim Meydan’ı makamında ziyaret etti.

ASKON  Samsun Şubesi’nden İŞ KUR’a ziyaret

SAMSUN’DA İŞ VAR, KALİFİYE İŞÇİ YOK!

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi, İŞ KUR Samsun İl Müdürü Haşim Meydan’ı makamında ziyaret etti.

ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan eşliğinde gerçekleşen ziyarette başkan Okudan, İŞ KUR Samsun İl Müdürü Haşim Meydan’a ASKON hakkında bilgi vererek faaliyetlerinden bahsetti.

SAMSUN’DA İŞ VAR, KALİFİYE İŞÇİ YOK!

Başkan Okudan, Samsun’da iş yapan ve üretime katkı sağlayan ve istihdama güç veren firmaların kalifiye eleman sıkıntısı olduğunu ve iş başvurularında iş ihtiyacı olanların iş beğenmemelerine bir türlü anlam veremediklerini kaydederek, herkesin masa başı iş istediğine dikkat çekti.

İŞ KUR Müdürü Haşim Meydan ise kuruma Şuanda 72 Bin iş başvuru kaydının olduğunu belirterek, talep eden firmaların eleman açığını kapatmak için mücadele verdiklerini belirtti.

ASKON Samsun Şubesi’nin İŞ KUR Samsun İl Müdürü Haşim Meydan’ı ziyaretine Başkan Mehmet Furkan Okudan’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Şefik Sağlam ve Yönetim Kurul Üyeleri Recep Ocak, Mustafa Kılıç, Kadir Kılıç, Volkan Güney,  Akif Eker ve ASKON Üyesi Emre Eker de Katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.