ASKON’dan Anayasa değişikliği için EVET toplantıları

ASKON’dan Anayasa değişikliği için EVET toplantıları
Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi’nin kahvaltısında konuşan Samsun Milletvekili Ahmet Demircan “Kısa ömürlü hükümetler yüzünden Türkiye’nin hem zamanı hem de parası heba oldu” dedi.

KOALİSYON KRİZLERİNİN FATURASINI VATANDAŞ ÖDÜYOR

ASKON Samsun Şube yönetimi AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy’un da katıldığı Anayasa Değişikliğine EVET toplantıları devam ediyor.

Gündemin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ve Anayasa değişikliğinin olduğu programda AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, referandum ile yürütmedeki çok başlılığın kalkacağını belirterek, “94 yıllık Cumhuriyet tarihinde 65 tane hükümet ile yönetilen Devletimiz maalesef kısa ömürlü hükümetler yüzünden milletimizin beklediği refah düzeyini getirememiştir.” Diye konuştu.

YÖNETİM KRİZLER SON BULACAK

Koalisyon dönemlerinde yaşanılan sıkıntıların ve yaşanılan ekonomik krizlerin faturasını vatandaşların ödediğine de dikkat çeken Demircan, Anayasa değişikliği ile ülkemizde koalisyonlar döneminin artık sona ereceğini ve bu şekilde ülkemizin istikrara kavuşacağını söyledi.

Anayasa değişikliği ile ilgili vatandaşların sorularını da yanıtlayan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan; “Yasama yürütmeden ayrılıyor. Temsil oranı, gençlere seçilme hakkı tanınarak arttırılıyor ve güçlendiriliyor. Denetleme; Millete, Yasamaya ve Yargıya veriliyor” diye belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.