ASKON Samsun Şubesi Yaşlıları Ziyaret Etti

ASKON Samsun Şubesi Yaşlıları Ziyaret Etti
ASKON Özel Tekkeköy Bakım Evi Merkezi’ni ziyaret etti

Kısa Adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi, Özel Tekkeköy Bakım Evi Merkezi’ni ziyaret ederek bakım evinde kalan yaşlılar ile birlikte vakit geçirdi.

ASKON Samsun Şubesi Sosyal Sorumluluk faaliyeti kapsamında Özel Tekkeköy Bakım Evi Merkezi’ni ziyaret ederek bakım evinde kalan yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.

ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan konuyla alakalı olarak, “sevgililer gününe denk gelen bugün de özel bakım evinde yaşlılarımızı ziyaret ederek, onlara kimsesiz ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için günümüzü birlikte geçirdik. Onlara çeşitli hediyeler vererek bu özel günde yüzlerinde bir tebessüm oluşması için çaba gösterdik. ASKON olarak bu ve benzeri sosyal sorumluluk faaliyetlerini düzenli olarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

ASKON Samsun Şubesi Özel Tekkeköy Bakım Evi Merkezi ziyaretine ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan yanı sıra, Fikret Mırık, Recep Ocak, Abdurrahman Bayraktar, Birkan İpoğlu, Ali Öztürk, İlhami Efe, Volkan Güney, Salih Kılıç da katıldı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.