AŞKIN FOTOĞRAFINI ÇEK

AŞKIN FOTOĞRAFINI ÇEK
Bu Aşkın Kahramanı Sensin, İlk Doğuşta Aşk ve Samsunspor Çalıştayı projelerinin mimarı olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 14 Şubat Sevgililer Gününde gerçekleşecek olan Aşkın Fotoğrafını Çek adlı fotoğraf yarışması ile yine heyecan uyandırdı.

Koyu bir Samsunspor taraftarı olan ve görev sürecinde Samsunspor odaklı bir çok projeyi hayata geçiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Aşkın Fotoğrafını Çek adlı bir fotoğraf yarışması başlattıklarını belirterek, “14 Şubat Sevgililer Gününde, şehrin sevgilisi olan Samsunsporumuz adına 10 bin TL büyük ödüllü bir fotoğraf yarışması başlattık” dedi.

Samsunspor’un, şehrin en önemli markası olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu şehre ve şehrin takımına aşık her Samsunlu gibi, Samsunspor benim de büyük tutkum. Bugüne kadar, Bu Aşkın Kahramanı Sensin, İlk Doğuşta Aşk ve Samsunspor Çalıştayı gibi projeler ve çalışmalarla, şehrimizdeki Samsunsporluluk ruhunu daha da güçlendirmek için mücadele ettik. Şimdi aynı heyecan içerisinde bir fotoğraf yarışması gerçekleştiriyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü akşamında Atakum Sahilinde büyük bir buluşma gerçekleştireceğiz. Ana teması Samsunspor olan ve Atakum Sahilinde çekilecek fotoğrafların sahipleri yarışmaya katılabilecekler. Birbirinden güzel etkinlikler eşliğinde, 14 Şubat Sevgililer Gününü, Samsunspor aşıklarıyla birlikte geçireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.