Asarcıkta MHP Olağan Kongresi

Asarcıkta MHP Olağan Kongresi
MHP Asarcık Olağan Kongresi bugün yapılan seçimler ile tamamlandı. Tek adayın olduğu seçimde katılan tüm üyelerin oyunu alan Hasan Demirci başkan seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Asarcık İlçe Olağan Kongresi, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Havza, Çarşamba, Kavak, Ladik, Canik ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Asarcık Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi toplantı salonunda yapılan seçimlerde tek liste aday olan Hasan Demirci katılan üyelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanlığına seçildi.

Kongrede konuşan MHP İl Başkanı Taner Tekin,  kongre sürecinin geçen hafta Alaçam Kongresi ile başladığını hatırlatarak "Bu hafta yapılan kongrede göreve gelen yeni ilçe Başkanımız ve yönetimine de çalışmalarında başarılar diliyorum. Eski ilçe başkanımıza da  bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Asarcık'ın Samsun ve MHP için yerinin farklı olduğunu belirten Tekin, "2014 yılında yapılan yerel seçimler sonrasında Asarcık MHP'li belediyecilik ile tanıştı. Samsun'da tek MHP'li belediye olmasına rağmen Şerif Kılağuz Başkanımızın yapmış olduğu hizmetler tüm Samsun'da konuşulmaya ve örnek alınmaya başlandı. İşte MHP'li belediyecilik böyle oluyor. Hizmet böyle yapılıyor. Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile yapılıyor. 2019 yılında Samsun'un her yerinde MHP sancağını dalgalandırmaya çalışacağız" diye konuştu.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği oylaması ile ilgili de konuşan Tekin, "Ülkece çok önemli bir referandum sürecine girdik. MHP misyonu gereği devletin sıkıntıda, vatanın tehlikede olduğu her dönemde ki gibi bu dönemde de Türkiye'de yaşanan yönetim sıkıntılarının sona ermesi kaos ve kargaşanın ortadan kalkması için hükümet sisteminin değiştirilmesinde MHP'nin Türk milleti adına taşıdığı bütün hassasiyetleri korunarak bir anayasa metninin hazırlanmasına öncülük etmiştir. Bu anayasa metninde tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak vardır. Bu anayasa Türk'ün anayasasıdır ve altında MHP'nin imzası vardır. MHP'nin imzasını taşıyan bir Anayasa'nın Cumhuriyet'e Laiklik,  hukukun üstünlüğüne, sosyal devlet anlayışına, üniter yapıya ve Türklüğe aykırı olmasının mümkünatı yoktur. Bunun teminatı da adı gibi kendisi de devlet olan liderimiz Devlet Bahçeli ve milliyetçi harekettir. 16 Nisan'da Allah'ın izniyle sandıklardan evet çıkacak güçlü Türkiye'nin dönüm noktası olacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.