ASARCIK'TA DEMOKRASİ MÜCADELESİ

ASARCIK'TA DEMOKRASİ MÜCADELESİ
Samsun'un Asarcık ilçesindeki vatandaşlar, darbeye karşı demokrasi mücadelesini meydanlara taşıyor

İlçe halkı bu akşam meydanda buluşup, daha sonra Mevlid-i şerif okuyup, dualar edecek.

AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, 15 Temmuz gecesinden bu yana parti binası önünde yaptıkları demokrasi nöbetini bu akşam Asarcık Meydanı'na taşıyacaklarını açıkladı. Karakaş, "Asarcık Meydanı'nda ellerinde Türk bayrakları ile bir araya gelecek hemşerilerimizle Mevlid-i Şerif okuyacak, dualar edeceğiz" dedi. 

'SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATINA UYDUK'
Samsun'un Asarcık İlçesi'nde 22 Temmuz 2016 Cuma günü yani bu akşam yapılacak programla ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Hami Karakaş, "15 Temmuz gecesi ülkemiz, büyük bir hain planla karşılaşmış ve FETÖ örgütüne bağlı askeri üniformalılar, milletimiz üzerine ateş etmiştir. Ülkemizi ele geçirmek isteyen bu hainlere, vatandaşlarımız tankların önüne yatarak, mermilerin önüne atlayarak karşılık vermiş ve emellerine ulaşmaları engellenmiştir. Darbe teşebbüsünün yaşandığı ilk günden bu yana bayraklarımızla Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatına uyduk ve parti binası önümüzde nöbetlerimizi tuttuk" dedi. 

'BU BİR PARTİ MESELESİ DEĞİL, ÜLKE MESELESİDİR'
Demokrasi nöbetinin bu gece Asarcık Meydanı'nda yapılacağını söyleyen Hami Karakaş, "Vatandaşlarımızla birlikle Asarcık Meydanı'nda buluşacağız. Akşam ve yatsı namazı arasında şehitlerimiz ve ülkemiz için can veren vatandaşlarımız için mevlid-i şerif okuyacak ve dualar edeceğiz. Yatsı namazı sonrasında da sabaha kadar nöbetimiz devam edecek. Yaptığımız demokrasi nöbetine sadece AK Partili değil, diğer partilerimizden vatandaşlarımız da katılıyor. Bu bir parti meselesi değil, ülke meselesidir. Asarcıklılar olarak da, birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi nöbetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu akşamki programımıza destek vermeye davet ediyoruz" diye konuştu. 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.