ASAL OTOMOTİV 50. YILINI KUTLUYOR

ASAL OTOMOTİV 50. YILINI KUTLUYOR
Samsun'da otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından Asal Otomotiv, sektörde 50. yılını kutluyor

Asal Otomotiv 50. yılında  Samsun ve Ankara'da başlattığı yatırımlarla da büyümeye devam ediyor. 

Samsun'da Nissan, Skoda ve Kia markalarının yetkili satıcılığını yapan Asal Otomotiv, otomotiv sektöründe 50. yılını kutluyor. Her marka 2. el araç alım satımı hizmeti de veren Asal Otomotiv, 2016 yılında başlatılan yeni yatırımlarla istihdama ve ekonomiye daha fazla katkı sağlamaya devam edecek. 

Asal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Recep Asal, her geçen gün büyüyen Asal Otomotiv'in otomotiv sektöründeki 50.yılını kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu  yaşadıklarını  belirtti. 

SEKTÖRDE 3. KUŞAK 

''Dürüstlük, ilkemizden taviz vermeden, bugüne kadar mütevazi ve çalışkan olmanın ailemize kazandırdığı değerleri korumak ilkemiz olmuştur'' diyen Recep Asal, ''Samsunda babam ile birlikte başladığım, kardeşim ile devam ettiğim ticari hayatıma, 3. kuşak olan oğlum ile devam ediyorum. Geriye dönüp baktığımda 37 yıllık vergi mükellefi olduğumu görüyorum'' dedi. 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ OLMAZSA OLMAZ 

Samsun'da Nissan, Skoda ve Kia markalarının yetkili satıcılığının yanı sıra her marka 2. el araç alım satımı hizmeti de verdiklerini belirten Recep Asal, ''İşimizde müşteri memnuniyeti, olmazsa olmazımızdır” dedi. 

TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNDEN MÜŞTERİ 

'Yaşadığımız şehirde ekonomik, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak ve daha çok istihdam yaratmak çabası içerisindeyiz'' diyen Recep Asal, ''Plazamızda 80 personel istihdam edilmekte. Asal Otomotiv olarak ilimizin pazar payının üzerinde satış gerçekleştiriyoruz. Samsunumuza çevre illerden ve Türkiyenin her bölgesinden müşteri trafiği yaratarak birçok sektöre de dolaylı katkı sağlıyoruz'' dedi. 

2016 YATIRIM YILI 

2016 yılında planladıkları yatırım hamlelerini hayata geçirmeye başladıklarını belirten Recep Asal, ''2016 yılının sonuna yaklaştığımız bugünlerde, Ankarada kurulan Avrupa ve Ortadoğunun en büyük otomobil satış merkezi Otonomi'de 5000 m² lik arsamızda plaza inşaatına başlamış bulunuyoruz. Yeni istihdam alanı yaratacak bu plazamızı kısa sürede tamamlayarak hizmete açmaya planlıyoruz. Öte yandan merkezimiz olan Samsundaki plaza alanımızı 10.000 m²'den, 20.000 m²'ye çıkararak daha da büyütüyoruz. Bundan sonra gerek Samsunda gerekse Ankarada yeni yatırımlarımız devam edecektir. Asal Otomotiv olarak ülkemizin geleceğine güveniyor ve durmadan yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.