ARZU SABUNCU YENİDEN ADAY

ARZU SABUNCU YENİDEN ADAY
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu İlçe Başkanlığı binasında yaptığı açıklama ile tekrar aday olduğunu duyurdu. Sabuncu'nun adaylık açıklamasına çok sayıda partili ve delege üyesi katıldı.

"TAŞIN ALTINA GÖVDEMİZİ KOYDUK"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Arzu Sabuncu, "Olağanüstü süreçte 11 Mayıs 2014 günü aday olduğum ve delegelerimizin teveccühü ile göreve geldiğimiz günden bugüne taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. İlkadım ilçe örgütü olarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarına duyulan acil ihtiyacın bilincinde ve sorumluluğunda olarak partimizi İlkadım'da iktidara taşımak için seçimden çok önce çalışmalarımızı başlattık" dedi.

HEDEF 2019

CHP'nin 2019'da iktidar olacağına inandığını söyleyen Sabuncu, "Ulu önderimiz olan Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ışığında hedefimiz 2019'da iktidar olmaktır ve bu da kaçınılmazdır. Kurtuluş mücadelesi ruhunun başkenti de 100'üncü yılında yakışanı yapacaktır. Bizlere düşen ise bu hedefe doğru hızlı adımlar ile koşmaktır. Ben de bu koşuda İlkadım'da partimizi iktidara taşımak, seviyeli ve düzgün siyaset için Cumhuriyet'in yetiştirdiği bir kadın olarak başkanlığa yeniden adayım. Ülkemizin emanetçileri gençlerimiz ile hedef 2019 için şimdi her zamankinden daha çok çalışacağız. Göstereceğimiz azim ve kararlılık ile hedefimize varacağımıza ve başaracağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde ifadelerde bulundu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum