ARTVİNLİLERDEN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT

ARTVİNLİLERDEN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT
Bizim Artvin Derneği'nce 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve tüm şehitler için dernek binasında mevlit okutuldu.

Bizim Artvin Derneği anlamlı ve örnek bir davranışa imza attı. Dernek yönetimi 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve tüm şehitler için dernek binasında mevlit okuttu.

Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirterek, ''15 Temmuz akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış FETÖ/PDY üyelerince hain bir darbe girişiminde bulunuldu. Milletimiz bu alçak girişime izin vermedi. Tankların ve tüfeklerin önünde durarak, ülkesine demokrasiye ve geleceğine sahip çıktı. 15 Temmuz gecesi 240 vatandaşımız, gözü dönmüş hainler tarafından acımasızca öldürülerek şehit oldular. Allah mekanlarını cennet eylesin'' dedi.


Türkiye'nin biren fazla terör örgütü ile mücadele ettiğini söyleyen Ertürk, ''Devletimiz terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadelesini sürdürmekte. Er ya da geç terörün kökü kazınacaktır. Bu anlamda bugüne kadar vatanını korumak adına tüm terör örgütleri ile yapılan mücadelede hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.