ARTVİNLİLER İFTARDA BULUŞTU

ARTVİNLİLER İFTARDA BULUŞTU
Samsun'da faaliyetlerini sürdüren Bizim Artvin Derneği, Artvinlileri iftar sofrasında buluşturdu. İftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi

artvinliler-dernegi-(5).jpgartvinliler-dernegi-(6).jpgartvinliler-dernegi-(7).jpgartvinliler-dernegi-(3).jpgBizim Artvin Derneği, Artvinlileri iftar sofrasında buluşturdu. Dernek binasında verilen iftar yemeğinde biraraya gelen Artvinliler, birlik ve beraberlik örneği sergiledi. İftar programında Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, misafirlerine iftar yemeklerini aşçılarla birlikte kendisi dağıttı.

İftarın ardından bir açıklama yapan Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, Ramazan ayının manevi atmosferi içinde hemşehrileriyle bir araya geldiklerini belirterek, ''Birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde hemşehrilerimiz düzenlediğimiz iftar programına yoğun katılım sağlayarak önemli bir mesaj vermiş oldular. Dernek olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizi bundan sonraki yıllarda daha geniş katılımlarla gelenekel hale getireceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.